Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2022.02.18. 11:09 AnnGel

Próbáltunk tartani egy gyerekmentes hetet, ami annyira nem sikerült, mert volt közben ovis farsang, és azért arra mégiscsak hazahoztuk őket, meg elvittem őket oviba egy napra. Voltunk vagy háromszor ikeában, összeraktunk két kétajtós szekrényt, újrarendeztük a gyerekszobákat, kiszanáltunk nem használt játékokat. És most jött az értesítés, hogy megint van Billy polc! Már csak ez hiányzott a fiam szobájából, yay! Nagyon élvezem most, hogy ennyivel több tárolónk van, végre normálisan el lehet pakolni mindent, könnyű rendet tartani a gyerekszobában, úgyhogy azóta minden nap megy a robotporszívó is, mert végre nem hevernek a földön mindenféle szarok. A robot amúgy nagyon durva, minden alkalommal összeszed egy csomó dzsuvát és macskaszőrt a látszólag tiszta lakásból is, nem is értem.

Persze a gyerekek utálnak oviba menni így 4 hét kihagyás után, fiam megint úgy viselkedik, mint az első ovis hónapokban, nem kooperál, szét van esve, túl van fáradva, de nem lehet korábban letenni aludni, reggel meg ébreszteni kell, oviban nem alhat akármennyit, ördögi kör. Tegnap kipróbáltam, hogy ebéd után értük mentem, itthon lefeküdtek 2-kor aludni, 5-kor ébredtek (oviban 3-kor ébresztő van), hát borzasztóan ki lehetnek fingva, szegények. Most ezen gondolkodom, hogy tartani kéne heti 1-2 ilyen napot, amikor hazahozom őket, hogy rendesen ki tudják magukat aludni, nem tudom.

Végre megint járok az elátkozott varrótanfolyamra is (mióta elkezdődött, kétszer is nagyon beteg voltam), kiszabtunk egy kordnadrágot, jövő héten kezdjük összevarrni. Ja mert hogy nem is meséltem, de múltkor estem egy hatalmasat a rollerrel, és kiszakítottam a gyönyörű zöld kordnadrágomat (még csak 6-7 éves lehetett, szinte új!!*), és én nem tudok kordnadrág nélkül élni, nekem az a téli ruhám, és még ha kapni is, akkor is leginkább barna meg fekete színekben, én pedig szeretem a színeket, vörös meg lila meg zöld nadrágokat akarok hordani. Úgyhogy most éppen azon vagyok, hogy varrjak magamnak, mert webáruházban létezik kordbársony textil 16 féle színben, úgyhogy már most látom, hogy hiába fogadtam meg, hogy 2022-ben nem veszek több fonalat, a fonalat lecseréltem textilre, új addikcióm lesz.

Aztán leginkább nincsen kedvem dolgozni, mármint ne értésétek félre, tök jó a cég meg oké a munka is, de hát annyi mindent lehetne csinálni helyette. Simán bírnék egész nap varrni meg hímezni meg kötni, meg megfőzni az ebédet, aludni egyet, ja és persze olvasni, na légyszi.

Megyek is specifikációkat updatelni.

*Szinte új élményem: levált a vörös bakancsom talpa, teljesen fel voltam háborodva, mire kiderült, hogy ez már a hetedik tél, amit végitolok benne, szóval jah. Annyira ritkán veszek magamnak ruhát, hogy nem tűnik fel, hogy már 5-6-7 éve megvan valami.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9917618806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinkEdem 2022.02.19. 10:26:32

Az addikcio az tenyleg olyan, hogy szinte lehetetlen megvalni tole, viszont eleg konnyu lecserelni masra (ami remelhetoleg kevesbe karos).

Viszont a robotporszivorol elmondanad, hogy miota van meg, mennyire vagy vele megelegedve, es ha ajanlanad, akkor ez melyik marka es tipus? A porszivozast utalom a legkevesbe a takaritasbol, de amilyen hulye helyen lakunk, naponta kene felporszivoni a teljes lakast...
süti beállítások módosítása