Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.03.16. 12:23 AnnGel

Hétvégén Veszprémben voltunk, szombaton elmentünk kettesben Tihanyba sétálni, és hát csodálatos volt. Utólag kiderült, hogy teljesen illegálba ittuk meg közterületen az elviteles kávét meg a fagyit, mekkora lázadók vagyunk!

Elolvastam az Amatkát, amit azóta is tukmálok mindenkire, mert jó volt.

Anyósomékat beoltották az első körrel, úgyhogy a gyerekek szülinapját május végén talán már normálisan együtt ünnepelhetjük.

Lányom múlt pénteken csatlakozhatott az öccséhez a bölcsiben, olyan boldog volt, hogy végre történik valami. Nemrég írtak, hogy holnap is mehet, örülök neki. Ma pont jól elvan, de nem hiszem, hogy egy ötéves természetes állapota az lenne, hogy csendben játszik, míg a szülei 3. órája ülnek valami callban.

Megdöglött a telefonom aksija, vagy nem tudom, ez aksiprobléma-e, de 80%-on is simán kikapcsol, újraindul, majd újra és újraindul, majd megdöglik. Power bankkal mászkálok mindenhova, itthon meg állandóan be van dugva töltőre. Vezetékes telefon, höhö.

Lehet, hogy lesz új pozim a cégnél, lehet, hogy nem, most ellentmondó infókat kaptam, viszont ha nem is lesz új pozim, akkor mi lenne, ha csinálnék a most induló alprojektre testing conceptet. Senki nem látott még ilyet, én sem csináltam sosem ilyet, de nem baj, csináljak valamit, az is több, mint ami eddig volt, mert eddig nem volt semmi. Múlt héten több feedback talkom volt, mindenki agyondícsért, és ezek szerint alkalmasnak tart ilyenekre is, mint testing c o n c e p t, jól titkolom az imposztor színdrómámat, csak rá ne jöjjenek, hogy igazából nem értek hozzá.

Álmos is vagyok.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr4116459180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinkEdem 2021.03.17. 10:02:01

Ez mondjuk inkabb vagy valami software (rosszabb esetben hardware, de nem akksi) gebaccnak hangzik elsore - lemerult akksival a telefon nem ujraindul, hanem leall.

AnnGel 2021.03.17. 21:44:49

na basszus, ez elég rossz hír :(
kb májusban tudok csak új telefont szerezni, addig ezzel ki kéne húznom, és nyitott voltam rá, hogy belefeccöljek 10ezret egy aksicserébe, ha utána használható lesz (meg jó, ha van egy tartalék telefon itthon).
úgy vettem észre, hogy akkor kapcsol ki, mikor valami "megterhelőt" próbálok vele csinálni, pl fényképeznék, megnyitnám a google mapset, ilyenek.

thinkEdem 2021.03.18. 07:59:54

@AnnGel: ha software-es, akkor igazabol jo hir. Telepitettel-e mostanaban egy vagy tobb uj appot; illetve nezd meg, hogy van-e softwarefrissites a telefonodra. (Vegso probakent egy factory reset es appok ujratelepitese fontossagi sorrendben is meger egy probat.)
Nem tudom, mennyire regi a telefonod, de egy ideje mar eleg maceras az akksicsere a legtobbjeben.

AnnGel 2021.03.19. 09:52:49

@thinkEdem: köszi a tippet! nyomtam tegnap este egy factory resetet, visszatettem az appok egy részét. Most sokkal tovább bírja, akár egy messengert is meg tudok nyitni (lol, alacsonyan van a léc), de pl fényképezésnél azonnal kikapcsol, ha nincsen rádugva töltőre.

4 éves a telefon, huawei p10, azért nem kéne 4 év után egy ilyennek ennyire megdöglenie szerintem :(

thinkEdem 2021.03.19. 10:10:52

@AnnGel: Hmm, ez meg meg mindig lehet, hogy software-es, de az is lehet, hogy az a resz doglott be, ami megallapitja, hogy mekkora az akksin a toltes.

Esetleg probakepp nezd meg, hogy safe mode-ban is produkal-e ilyen dolgokat: thedroidguy.com/how-to-fix-your-huawei-p10-battery-that-drains-so-quickly-after-an-update-troubleshooting-guide-1089373

(Masreszt viszont sajnos nagyon sok telefonnal 3-4 eves elettartammal szamolnak, mert az atlag fogyaszto* addigra ugyis vesz egy ujat, mert megunja a regit, vagy mert kijon a zuj verzio, ami ket pixellel tobbet tud.)
(*Nem magyarorszagi atlag, sajnos)
süti beállítások módosítása