Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2024.04.15. 21:37 AnnGel

Vegyesek amúgy a napok, időnként jobban mennek, máskor meg tök kilátástalan ez a gyereknevelés, pszichológust keresek a fiamnak, de senki nem tudja vállalni, még várólistára sem tudunk kerülni, felháborodott ovis anyuka ír nekem messengeren, hogy viselkedjen már normálisan a gyerekem, szóval jah.

Aztán meg vannak napok, amikor meg remekül elvannak az udvaron, meg végigcsöngetik a szomszédokat, hogy kinél vannak otthon gyerekek, és tollasoznak, vagy együtt sütünk, és a sütit osztogatják a lépcsőházban, és nem kell minden egyes dologért folyamatosan könyörögni. És valahogy nincsen átmenet.

Na mindegy.

Lett egy újabb tetoválásom, meg láttuk a Dűne 2-t, ültettem virágokat, hétvégén Mars terraformáltunk, júniusban három fellépésem lesz két különböző táncstílusban, és ezekre készülök, találtam a közelben thai masszázs helyet, elkezdtünk egyre bátrabban vendégeket hívni magunkhoz estére, és a gyerekek tényleg simán lefekszenek aludni, és mi meg tudunk társasági életet élni (új dimenziók nyílnak meg), voltunk színházban, standupon, imprón, szabadulószobában, jaj meg Piranban is egy hosszúhétvégét, szóval kb ez volt az elmúlt másfél hónap. Szóval amúgy jók a dolgok, csak nem mindig, és amikor nem, akkor meg nagyon elkeserítő, de nem vagyok annyira magam alatt, vagy nem sokáig. És a hétköznapi nehézségekben sokszor meglátom a derűt, és jópofák a gyerekek is, és nem azt érzem, hogy mindenki csak teher, szóval működnek a gyógyszerek, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr4818381861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása