Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2010.06.18. 22:04 AnnGel

Hétvége végre

Meg kell találnom az egyensúlyt aközött, hogy minden nap akarok valamit csinálni, illetve hogy napi 8 óra alvásra lenne szükségem. Ez még nem sikerült, és igen, az alvás rovására ment, de ezt nem csinálhatom így tovább, nem állapot, hogy péntekre teljesen kikészülök. Az utóbbi egy hetem konkrétan úgy nézett ki, hogy hétvégén Pécs-Villány, hétfőn sörkülönlegesség iszogatás és filmezés, kedden tánc, szerdán mozi, csütörtökön ruhacsere, ma pedig hazaút Veszprémbe. Ezek közül egyiket sem hagytam volna ki, és mindegyik nagyon jó volt, és örülök, hogy ott voltam, meg minden. De a jövő héten semmit sem akarok csinálni, de tényleg nem, kíváncsi vagyok, sikerül-e betartani.

Hogy tetőzzem, ha meleg van, amiatt nem alszom, ha nincsen, akkor rémálmaim vannak, egy órával az ébresztő előtt felriadok, aztán elszunnyadok a vonaton, amitől minden csak sokkal rosszabb lesz. A rémálmok terén mostanában nagyon kreatív vagyok, az egyikben gyerekem lesz, de terhesség nélkül, egyszercsak ott vagyok vele, tolom a babakocsiban, rájövök, hogy nincsen cumija sem, meg ruhái sem, meg gyest kéne intéznem, és miközben a boltban akarok neki venni dolgokat, ránézek, és az jut eszembe, hogy basszus, vajon mikor evett utoljára? A másik álmomban csak szimplán üvöltésig összeveszek a pasimmal, kidobom a lakásból és elküldöm a francba, és tényleg elmegy, eltűnik, nem jön vissza.

De gondolom ez csak a front.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr975160142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása