Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2022.12.06. 15:18 AnnGel

Én: vajon miért vagyok fáradt, nem értem

Mindeközben napjaim:

tegnap rossz csomagot kaptam az egyik futárszolgálattól, nem a gyerekek karácsonyi ajándékát. meg kellett reklamálnom, illetve annyi minden van úton, hogy követni már alig tudom. => mental note: lehet, hogy nem is kapom meg soha, amit rendeltem? alternatív ajándék után nézni.

késő este eszembe jutott, hogy baszki, mikuláscsomag, úgyhogy bekészítettem a gyerekek csizmájába

reggel felkelünk, élni alig van kedvem

már pont kiléptünk a lakásból, viszem fiamat az oviba, mikor csörög a telefonom: a fodrászom hív, hogy hol vagyok, negyed órája a hajamat kéne vágnia. be volt írva a naptáramba, de annyi minden volt a napokban, hogy még így is kiment a fejemből. => mental note: meg kell néznem, tud-e a google calendar emailes emlékeztetőt küldeni, hogy ilyen többet nem forduljon elő (update: tud)

félúton vagyunk az óvodába, fiam bejelenti, hogy a gumicsizma ellenére vizes lett a zoknija => mental note: délután ki kell próbálnom egy vödör vízzel, hogy szivárog-e bárhol a csizma, ha igen, vissza kell vinni és újat venni helyette

már majdnem az oviban vagyunk, amikor visszahív a fodrászom, hogy egy óra múlva tud fogadni, odaérek-e. 5 másodperc alatt kell döntenem, hogy igen

megsürgetem az ázottzoknijú gyereket, hogy érjünk be hamarabb az oviba. el van keseredve, mert az új, télapós zoknija van elázva. megvigasztalom, felajánlom neki, hogy kap cserezoknit az ázott helyett, de a másik, ami száraz maradt, maradhat rajta, és akkor vicces, felemás zoknija lesz. örül neki.

rájövök, hogy nem tudok már hazamenni a fodrász előtt, egyenesen oda kell mennem. nincsen nálam készpénz, illetve melltartó sincs rajtam, ami nélkül amúgy tényleg nem szoktam emberek közé menni, és tök kellemetlenül érzem magam tőle. hát jó, de legalább a hajam jó lesz.

a trolin ülve írok a céges chatre a projektcsapatnak, hogy később kezdek, nem tudok menni daily standupra, ezzel meg ezzel foglalkoztam, mivel tervezek haladni stb

még mindig a trolin ülve rákeresek, hol vehetek fel kp-t még a fodrász előtt

leszállok, veszek fel kp-t, közben eszembe jut, hogy csütörtökre nőgyógyászhoz van időpontom, de két napja kiderült, hogy csütörtökön nem 4-kor szedem össze a gyerekeket, hanem ebéd után => nem tudok elmenni orvoshoz 1-kor => fel kell hívnom a medicovert és áttenni az diőpontot. 48 órán belüli lemondásnál büntetést kell fizetni, ebbe pont belefértem most, örülök.

megérkezek a fodrászhoz, elkészül a hajam, indulok haza

a 11 órás meetingre nem érek haza, még a buszról csatlakozom a telefonomról

sétálok hazafelé, közben meetingelek, beszélek, jön egy bejövő hívás egy iskolatárs anyukájától. nem tudom felvenni, úgyhogy ír üzenetet, hogy az iskolában csőtörés van, szeretném-e, hogy összeszedje az én gyerekemet is. ha igen, akkor írjak emailt a tanárnak. közben még mindig meetingen vagyok, és sétálok hazafelé, emailt írok a tanárnak.

eszembe jut, hogy ma délután a pszichológusommal is beszélnék, és nem tudok vele beszélni, ha a gyerek itthon van => mental note: lemondani a pszichológust

hazaérek, berakom a sütőbe az ebédet

leülök dolgozni. megkérdezi az anyuka, hogy a lányom lehet-e náluk. HOGYNE. mental note: mégsem kell lemondanom a pszichológust

beszélek a pszichológussal, és azon bőgök, milyen lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy úgy érzem, gyerekek nélkül könnyebb lenne az életem

FÜGGÖNY

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr817995954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isolde 2022.12.09. 20:53:27

dehát az egy tény, hogy gyerekek nélkül könnyebb lenne az élet. csak hát túl cukik.

AnnGel 2022.12.12. 14:59:21

@isolde: pokolban fogok ezért elégni, de sajnos időnként annyira csak a feladatot és a konfliktust és a nyűgöt látom bennük, hogy azt sem érzem, hogy cukik lennének

isolde 2022.12.22. 18:43:42

@AnnGel: ez csak természetes, ezért kell őket lefotózni, amíg alszanak és néha nézegetni, mert fotón mindig cukik és a fotó az nem nyíg és nem követelőzik!
süti beállítások módosítása