Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2022.09.07. 11:25 AnnGel

Jól elment ez a hónap, minden hétvégén történt valami. Házassági évfordulónkon elutaztunk Poznanba barátokat látogatni, meg egyszerűen együtt lenni. Nagyon szuper város, tökre laknám, ha nem Lengyelországban lenne, és nem lenne idióta a lengyel kormány. Elmentünk a Dark Restaurantba is, ahol vaksötétben ettünk, nagyon fura élmény volt.

20-i hétvégére is összecsúszott három különböző rokonozós-családolós program, amitől eléggé kifeküdtem, pedig amúgy nem voltak rosszak, csak sok, főleg gyerekekkel együtt. Az egyiket legalább a Diósjenői Szabadidőparkba szerveztük, és most már többször is voltunk ott, a gyerekek is ismerik a helyet, és úgy néz ki, hogy fiam természetesen közege a... természet? Ahol letört ágakat vonszolhat maga után, meg köveket pakolhat, és mehet fel a dombra, le a dombról, és gyűjthet bogarakat, elcsatangolhat, meg úgy általában senki sem szól neki semmiért.

Aztán egy hetet kivettem tanulásra, megcsináltam az IREP CPRE vizsgát a munkámhoz, ami sokat segít, bár továbbra sem érzem magam túl kompetensnek őszintén szólva.

Augusztus utolsó hétvégéjén elmentünk gyerekek nélkül is evezni a Tisza-tóra, ahol a családi nyaralás óta eltelt 5 hétben kb másfél métert csökkent a vízszint, egy csomó útvonal járhatatlanná vált. *Klímaszorongás INTENSIFIES*

Azóta iskolakezdési lázban égünk, teljesen kinyír a koránkelés, eddig 7:15, most 6:15-kor kelünk, szenvedek én is, szenved a lányom is, ezt a hülyeséget. Lázadtam, és csak kettő tankönyvet kötöttem be. Közben fiam rohadt szarul alszik, minden éjjel felkel valamiért, menjek át, ő akar átjönni, vigyek neki tejet, utána már nagyon nehezen alszom csak vissza, ez a koránkeléssel együtt baromi gyilkos. Ja és persze a héten náthás is, így oviban sincsen, nagyon sajnálom magam.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7417925997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása