Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2022.03.17. 17:06 AnnGel

A helyzet nagyjából változatlan.

Benne vagyok egy önkéntes csoportban, folyamatosan ömlenek az infók, amik naponta változnak. Heti kétszer kijárok a keletibe is, valahogy így most jobb, hogy úgy érzem, hogy tudok valamit tenni. Síró nénit kísérni tömegszállásra, meg szállást találni komplett családoknak. Legtöbben amúgy nagyon összeszedettek, könnyű abban az illúzióban dolgozni ott, hogy itt mindenki csak eltévedt turista. Csak amikor megpihennek, amikor megvan a szállás, amikor elintézem a fuvart, akkor amikor átölelnek, meg megremeg a szájuk, akkor tudatosul bennem, hogy nem.

Megkérdeztem a munkahelyemet, hogy nem számolhatnám-e el munkaidőnek az önkéntes munkát. Azonnal rámozdultak, másnap már könyvelhető volt, a fele munkaidőnek számít.

Évekig tanultam oroszul, pusztán szórakozásból, célom vagy tervem nem volt vele. Most ráírtam az orosztanáromra, hogy nahát, nem gondoltam volna, hogy ilyen hasznos lesz. Milyen szomorú, hogy hasznos lett. Most én vagyok ott az isten, meg tudom kérdezni, hogy hányan vannak, mikor mennek tovább, hány gyerek, van kutya/macska, hány éjszakára kell szállás? Nagyon sok tolmács van kinn, de sosem elég, jól jön ez a kevés nyelvtudás is.

Szóval most ez van. Munkában próbálom leplezni, hogy alig csinálok bármit. Nem tudok figyelni, nem tudok tanulni. Legalább a lakás ragyog.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7417782912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása