Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.04.14. 17:30 AnnGel

Továbbra sem hívtak be oltani. Írtam a háziorvosnak, visszaírt, hogy oké, tudomásul vette az igényemet. Hát jó.

Anyósomék bevállalják a gyerekeket egy-egy napra reggeltől délutánig, úgyhogy azért az sokat segít (gyerekek hetek óta nem járnak közösségbe, anyósomék első oltáson pár hete túl vannak). De hosszúak így a napok.

Viszont: fiam az elmúlt napokban fél 8 körül kel az eddigi fél 7-7 helyett, amit nagyra értékelek. Sosem fogjuk megtudni, hogy mitől alszik most tovább, miközben ugyanakkor fekszik, de élvezem, ameddig tart. És hogyan élvezem ezt ki? Hát hogy még tovább fennmaradok éjjel, és így ugyanolyan kialvatlan vagyok, mint voltam. Háh, velem nem lehet kiszúrni! Fuck logic.

Megjöttek az illatgyertyák!!! Tök jó. A héten megkapom a kis fonalaimat is, 5x20 gramm-os színátmenetes szett, egyedi festés, zokni lesz belőle, a jelenlegi sebeségemet elnézve három hónap múlva készen is lesz. Nem baj.

Tegnap rászántam magam némi kertészkedésre, kezdenek már hajtani a salátáim, meg a mángold, úgyhogy elővettem néhány régi balkonládát, és vetettem bele kelt, spenótot, két cserépben bazsalikomot. Jobban feldobnak ezek az ehető dolgok, mint a virágok, úgy tűnik, ebben is a hasznosságot keresem inkább, nem az esztétikát. Aztán gondoltam átültetek néhány szobanövényt is, szerintem 6 éve vannak ugyanabban a földben. Erre kiderült, hogy ezek itt titokban elszaporodtak, úgyhogy most három cserépnyi vitorlavirágunk van (egy helyett), és két cserép anyósnyelv. Nem számítottam erre, azt sem tudom, hova tegyük ezeket.

Izgi, mi?

Álmos is vagyok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr5616501260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása