Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.01.07. 10:19 AnnGel

Throwback Andalúzia

2020. január 7:

Délelőttre piacozást terveztünk, de sajnos elég minimál volt, főleg ruhák meg egyéb szarok, úgyhogy elég hamar végigjártuk. Még korábban kinéztük a szomszédos falut, az internet szerint érdemes elmenni, mert hogy szép meg minden. Tényleg szép volt, mondjuk semmi más nem volt ott, egy éttermet is alig tudunk levadászni, ami nyitva lett volna.

Az étkezéssel amúgy eléggé meg voltam eddig lőve, az éttermek déltől 4-ig vannak nyitva, illetve 7-től késő estig, ami azért szuper, mert fél 1-kor fiam már aludni szokott, este pedig negyed 8-kor fürdés, szóval nem igazán opció bárhova beülni, várni, enni, hazamenni. Most azt várom, hogy kicsit déliesedjen a napirendje, ha nem negyed 7kor kelne reggel, akkor az szerintem sokat segítene, már nem azért. Szóval a jelen állás szerint ha be akarnánk ülni valahova enni, akkor azt délelőtt 11 körül kéne megtennünk, vagy este 6 körül, de olyankor éppen zárva van még minden.

Egyelőre még próbáljuk feltérképezni, hogy itt léteznek-e kifőzdék, ahol minimális várakozás után kajához jutunk, vagy ahonnan el lehet vinni, mert annyira nagy főzést nem tervezek csapni, a félkész kaják meg nem túl finomak. Ma felfedeztük, hogy egy közeli szupermarketben vannak helyben készült meleg kaják, úgyhogy ma paellát vacsorázott a család.

Szóval ebben a szomszéd faluban nagy bátran beültünk egy étterembe, ami nyitva volt már fél 12-kor, komolyabb konfliktus nélkül megebédelt mindenki, senki nem aludt el hazafelé az autóban, úgyhogy jól sikerült. Micsoda kalandok!

És még az okostévét is sikerült beüzemelni, végre TVről mehet esténként a netflix, hurrá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7716373128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása