Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2020.10.15. 15:26 AnnGel

Hát mi van. Nem tudom. Tényleg semmi sem történik, összefolynak a napok, mesélnivaló sincsen. Kerestem magunknak könnyed, rövid sorozatot, mert nem feltétlenül van ste egy óránk filmezni, de mégis jó lenne valamit nézni, hát erre találták ki a 20 perces sorozatokat (meg arra, hogy aztán az ember megnézzen belőle egymás után ötöt, hupsz). Könnyedet meg azért, mert. Szóval most a You Me Her-t nézzük (már második évad, és nagyon kíváncsi vagyok rá, hallottam már poly párkapcsolatokról, de sosem gondoltam még végig, hogy vajon milyen problémákkal szembesülhet az, aki hármasban kíván együtt élni), meg a Miracle Workers-t is elkezdtünk, ami vicces.

Olvasásilag kicsit meg vagyok akadva, vagy csak inkább belassulva, pedig érdekelne, Lev Grossman-tól A varázslókirályt olvasom, de valahogy inkább értelmetlenül nyomkodom a telefonomat helyette, pedig semmi sem történik rajta.

Három napig esett az eső egyfolytában, de most már abbahagyta.

Meg most már rohadtul fáraszt a homeoffice, a gép előtt dolgozom, szocializálódok a kollégákkal, ha szünetet tartok, azt is ebben a székben teszem, közben meg úgy érzem, hogy lassan tönkremegy minden izületem, fáj a térdem, a csípőm. MehMehMeh.

Közben azt meg élvezem, hogy az egész család együtt van, mármint délután és este. Férjemnek sincsen semmi programja, nem ingázik, nem utazik munkaügyben havonta el néhány napra, hanem 5-re elmegy a nagyért az oviba, én a kicsiért a bölcsibe, utána meg együtt vagyunk, és nem egyedül vagyok a gyerekekkel este fél 7-ig vagy akár késő estig. Szóval ez a része jó. Meg én elég jól elvagyok a könyveimmel, horgolásommal meg a gitározgatással.

Aztán a gyerekeknek volt egy 3-4 hetes periódusa, amikor remekül kijöttek egymással, sajnos pár napja elmúlt. De milyen jó volt, amíg tartott!

Hát ilyesmi.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr816203464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2020.10.25. 08:40:50

A Miracle Workerst megnéztem, de nagy csalódás volt.
Olyan The Good Place színvonalat vártam, de attól nagyon-nagyon messze volt.
Ennek ellenére végignéztem az elsö szezont, söt a másodikba is belekezdtem, de az már végképp annyra béna volt, hogy abba is hagytam.

Viszont!
A Crazy Ex Girlfriend az zseniális (legalábbis az elsö három évad), és megfelel a könnyed, rövid sorozat elvárásnak.

AnnGel 2020.10.25. 10:53:05

@α Ursae Minoris: mi eleve a második évaddal kezdtük, nekem tetszik, jó nagy hülyeség :)
Crazy ex girlfriend első évadát megnéztem, voltak benne jó dolgok, de alapvetően idegesített, úgyhogy nem néztem tovább

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2020.10.25. 17:34:11

@AnnGel: Érdekes, akkor ezek szerint - legalábbis humor terén - eléggé eltér az ízlésünk. :-)
Engem még az Avenue 5 idegesített annyira, hogy nem bírtam végignézni, akkor ennek a logikának az alapját azt te meg kedvelnéd/kedvelted.

AnnGel 2020.10.27. 13:05:19

köszi, belenézek :D
süti beállítások módosítása