Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2020.08.12. 21:58 AnnGel

Hurrá, nyaraltunk

Túléltünk egy hetet a Balatonon.

Célkitűzésem:

  • mindkét gyerek életben maradjon
  • aludjak délutánonként

Mindkettő sikerült, úgyhogy kipihentebb voltam a végére, mint voltam az elején, és nem éreztem magam állandóan kimerültnek sem. Remek!

Jobban sikerült, mint tavaly, mert fiam már óvatosabb, okosabb volt, nem akarta vízbefojtani magát már 6:30-kor. Az 5-6. nap körül egyszer "elvesztettük", nem volt bezárva az apartman bejárati ajtaja, mi meg a túloldalon voltunk a teraszon, és meglógott. Addigra már tudtam, hogy messze nem mehetett, mert már kicsit fosik egyedül, ha autót lát, akkor elrohan előle, meg a vízbe is csak térdig szokott bemenni. Jó, amúgy meg pont ma lerohant a járdáról az útra és majdnem elgázolták, de ezt akkor még nem tudtam. Legnagyobb meglepetésemre azt élvezte legjobban, hogy ha felülhetett egy felfújható matracra, és így úsztattuk a vízen. Képes volt egy órán át ücsörögni rajta, amit tényleg nem feltételeztem róla.

Viszont rosszabb is volt, mint tavaly lányomat kritikus módon elbasszák szüleim, amit nem bánnék, ha azt látnám, hogy jól érzi magát, de ehelyett este háromnegyed 9-kor azon bőgött, hogy nem ilyen kanalat kért a fagyihoz. Meg úgy általában rettenetesen sokat sírt és kiborult mindenen. Khm. Próbáltam erről szüleimmel beszélni, apám csak szétteszi a kezét, hogy igen, tudja, de a nagyszülőnek ez a dolga, anyám meg simán csak megsértődik. Úgyhogy jövőre nélkülük megyünk nyaralni, aztán elvihetik lányomat külön néhány napra. Ha nem látom, akkor nem érdekel, mi minden szart vesznek neki meg és mivel etetik.

A másik meg az, hogy persze elkezdtek felhúzni egy szállodát a kemping területére, úgyhogy remek zajban töltöttük a hetet, meg jövőre ennyivel több ember lesz a strandon. Mészáros Lőrinc likes this.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr1116138050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása