Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2015.06.02. 10:40 AnnGel

Közben itt a jó idő

majd a rossz, majd megint a jó. Az első meleghullámnál elővettem a színes ruháimat, szoknyákat, és eldobozoltam a téli cuccokat (soha nem lesz annyi helyem, hogy elférjen minden normálisan). Van egy olyan szabályom, hogy amit nem vettem fel két éve, azt kidobom, ezért most gyorsan felvettem néhány régen hordott darabot, hogy nem kelljen kidobnom. A két év onnan jött, hogy az elmúlt időszakban kb évente költöztem, és ha csomagolásnál olyan ruhával találkoztam, amit a kettővel azelőtti költözésnél is már úgy raktam el, hogy majd még biztosan felveszem valamikor, de azóta sem, akkor azt mérgemben kihajítottam.

De nem a ruhákról akartam írni, hanem a társasjátékokról. Egy hónapja fedeztem fel a Játszóház projektet, és azóta minden szerdán a Gólyában próbálom megverni az éppen aktuális játszótársakat (nem sok sikerrel). Persze kiderült, hogy már évek óta működnek, sőt, egy volt kollégám rendszeresen jár, és állítólag mondta is (??!!?), nem értem, hogyan kerülhette el ez eddig a figyelmemet. Mindenesetre nagyon hangulatos, az egész környék fel van túrva, lassan mozgó építési daruk alatt fröccsözünk és játszunk estig, hogy aztán hazafele elkapjon minket az eső.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr207500346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása