Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2010.12.23. 22:20 AnnGel


Nincsen erőm az önálló gondolatokhoz, néha eszembe jut, hogy írhatnék, aztán mikor odáig eljutok, inkább csak tehetetlenül klikkelgetek céltalanul, vagy éppen egymás után nézem a Veronica Marsokat. Pedig a hétvégék sosem telnek eseménytelenül, ezekből néhány mondat szerepel is a piros füzetemben (lilából közben piros lett, igen), de most azt is hanyagolom.

Elfolyik az idő, hétvégét alvásközeli állapotban lebegve töltöm, vonaton mostanában nem olvasok, este nehezen alszom el, reggel nehezen kelek. A folyamatos kimerültség most már állandósult, szóvá teszik munkatársak, táncos lányok, egyik este még a pasim is rákérdezett, hogy elkenődött-e a szemfestékem, de nem, a sötét karikákat hitte annak.

Elszáguldottak az utóbbi hónapok, a fejemben még mindig nyár van, és az év vége még messze. Nem mintha nem lennék tudatában az időnek, a munkám része, hogy az aktuális dátumokat különböző táblázatokba írogassam. Ha életemből film készülne, ezt az időszakot nem leszakadó naptárlapok pörgésével illusztrálnák, hanem excel sheetekkel, amikre éppen gépelem, wk49, wk50, wk51.

Amikor pedig végre valahogy tudatosul bennem, hogy itt vannak az ünnepek, iskolás berögződésből mindig az jut eszembe, hogy ez a pihenés időszaka lesz, és mindig emlékeztetnem kell magam, hogy ez nem így van. Elégedetlen munkatársak vesznek körül, akik pihennének, készülnének, de dolgozniuk kell, és rossz kedvük engem is lehangol. Sokkal könnyebben elfogadom a kötelező, de kellemetlen dolgokat, ha valaki nem emlékeztet arra naponta, hogy ez igazából szar. A világvége hangulatot csak erősíti, hogy az ételfutárok nagy része nem dolgozik a két ünnep között, a céges menza is bezár, illetve feleannyi vonat jár ebben az időszakban, mint máskor, így külön öröm lesz bejárni.

De most már itthon vagyok, attól tartok, megfáztam, vár rám több tonnányi szaloncukor, tölteni való pulyka, és hétvégi ügyelet, mert a termelés továbbra is pörög, három műszakban. Ilyen marhaságot.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr425160211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tapsi 2010.12.24. 15:44:56

gondolj arra, hogy neked elég, ha ügyeletben vagy, és nem kell bemenned a gyárba :) és nem a fulfilmentre vettek fel, nem ott kell szilveszterezned, és csak egy hét és vége, és te majd akkor kezdhetsz el lazítani, amikor a többiek másnaposan próbálják magukat visszavonszolni a munkakörükbe :megolel: és azért így is boldog karácsonyt!

Ismeretlen_119215 2010.12.24. 16:12:01

[tapsi](#11047839) igen, én is igyekszem erre gondolni, meg pozitív maradni, csak hát elég nehéz a kollégák mellett :S és boldogat neked is :**
süti beállítások módosítása