Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2010.09.11. 11:29 AnnGel

Hiányzik egy kicsit a mindennapi dolgokról írás. Átestem a másik végletbe, amikor már csak ritkán és csak hangulatokat írok le, miközben én asszem szerettem rinyáló-lelkendező blogot vezetni. Mindig elmaradásban vagyok a fejemben keletkező posztokhoz képest, ezért valahányszor az jut eszembe, hogy blogolni kéne a most látott filmről, vagy a vámpírról a sarki boltban, vagy arról, ha még egyszer hallanom kell a wakawakát, akkor üvölteni fogok, akkor mindig az jut eszembe, hogy "ejnye, csak szép sorban, írni akartál még a könyvekről és utazásról is", akkor a rám váró feladatok szépen agyonnyomnak*, és nem csinálok semmit.

Ez kicsit olyan, mint mikor kicsit rendetlenség van a szobában, és nekiállok összetakarítani, hiszen csak tíz perc. De ha már oltári a kupi, és érzem, hogy alapvetően rossz helyen van minden, és igazából át kéne teljesen rendezni, akkor kicsit teszekveszek, majd mindent hagyok úgy ahogy van, és igyekszem nem oda nézni.

Ilyenkor jönnek jól azok a hétvégék, amikor nem megyek sehova, nem találkozom senkivel, és most már végre rendet rakok, posztot írok, képeket rendezek, talán blogsablont cserélek, meg veszek új csizmát, mert a réginek tönkrement a sarka, és ha már ott tartok, akkor valami új szoknyát is.

*Volt egy pont pár hónapja, mikor annyira sok minden volt a fejemben, hogy kifejezetten megkönnyebültem, mikor leírtam őket a kis lila füzetbe. Mintha minden egyes gondolatba, ami eszembe jutott, görcsösen kapaszkodnék, mert félek, hogy elfejtem, mert akkor mi lesz. Ez persze iszonyatosan fárasztó, ekkor elkezdtem kézzel leírni őket a vonaton, és tényleg sokkal jobban éreztem magam. A gondolatokat persze így is elfelejtettem, de valahol ott van a megnyugtató érzés, hogy semmi baj, hiszen leírtam őket. Ez nem tudom, mennyire egészséges dolog, nyugtasson meg valaki.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr95160167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_17452 2010.09.12. 12:15:36

Tökéletesen egészséges. :)
süti beállítások módosítása