Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2010.01.04. 19:59 AnnGel

Dolgokról röviden

Karácsony óta sok minden történt, voltunk vendégségben a Szentségtelen Szimmetria És Nyolcszögletű Terek Közepén Élő, Arabul Is Beszélő Ismerősnél, ahol voltak sütemények, gyerekek, illetve diafilm is Piszén Pösze Mackóval (aki óvodába megy). Az azt követő estéken helyekre mentünk, ahonnan későn értünk haza, néha ittunk is, hogy aztán kialvatlanul fogadjuk a szilveszter. Az első program a Tündérgyár, ahol a pultos hölgynek mi magyaráztuk el, mi az a fröccs, illetve 20 percig tartott 5 pálinka kitöltése, és árának közlése, miközben alig voltak, és szar is volt (a hely, nem a társaság), aztán csatlakoztam Apasimhoz és barátaihoz (éjfél előtt 5 perccel), ahol túl sok volt a pálinka, de jó volt a bableves.

Aztán az év első napjaiban aludtam, bedaráltuk a Dexter 4. évadot (nem láttam az első hármat, de így is működik), néha tanultam is. Tökre spontán moziba mentünk, a Hold c. filmet nagyon ajánlom, hangulat, sztori, környezet, mind ott van. Ellenben a Szerelem útvesztői, kaland, játék, szerelem lapozgatós romantikus könyvet kerüljétek, mert nem elég, hogy a sztori egy klisés szar, de 5-6 lépésből megvan egy történetszál, ami elég gyér. (nem, nem vártam semmit a könyvtől)

Mindeközben beszéltem angolul, írtam cikket, paráztam a záróvizsgám, és a munkám miatt, a rám rakódott, nyilván csak milliméternyi, de nekem sok-sok centinek tűnő, testemet elborító zsírrétegen, illetve megfogadtam dolgokat, pl többet mozgok (eddig megy, ma irodát költöztettem), kevesebbet nassolok, és fejlesztem magamat (nyelvtanulás, esetleg programozás).

És csak azt szeretném még elmondani, hogy tök jó volt az elmúlt év, és kedves univerzum, , nem akarok telhetetlennek tűnni, tényleg tökre köszönök mindent, boldogabb már csak akkor lehetnék, ha találnék egy másik munkát (az univerzum felé sandít).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr805160081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

univerzum 2010.01.04. 20:15:36

Kedves AnnGel, kérlek, munkám segítése végett küldd el az általad preferált helyekre az önéletrajzodat, és a kapcsolati hálódat is mogósítsd. Meglátom, mit tehetek. Az Univerzum

Ismeretlen_119215 2010.01.04. 20:25:42

Kedves Univerzum, már két hónapja folyamatosan küldözgetem az önéletrajzomat, de sajnos alig van állásajánlat. Mindenesetre szeretném megköszönni, hogy egyáltalán van munkám, van pasim, vannak barátaim, meg minden. És köszönöm, hogy jelentkeztél. AnnGel
süti beállítások módosítása