Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.12.05. 12:34 AnnGel

Történnek dolgok, amikről szívesen írnék, aztán mégsem teszem, mert nincsen ihletem hozzá. Vagy vannak azok, amiket megírtam, de nem tetszett, ezért elraktam piszkozatba, majd napokkal később rájöttem, hogy nem publikáltam, pedig azt hittem, de.

Például járok emberek közé, ahol időnként egészen furcsa beszélgetésekben veszek részt. Kaptunk tanácsot, hogy csináljunk gyereket, mert attól a pasim majd jobban be tudja osztani az idejét, illetve házasodjunk össze, mert akkor az e-book reader, amit alie rámhagy, közös tulajdon lesz. Beszélgettünk arról, hogy Budapest részei melyik testrésznek felelnek meg, mely során kifejtettem, hogy az Örs Vezér tere egy nagyon kellemes hely tud lenni, csak néha büdös és gusztustalan, szóval maradjunk annyiban, hogy hónalj. Ha már hónalj, szóba került, hogy egy férfinak kell-e borotválnia (nem), illetve szentségtörés-e tejszínhabot rakni az almás pitére (igen).

(Azon tűnődöm közben, vajon az, mikor a társaság fele lelép, és a maradék fele megkapja a számlát, és még hiányzik pár ezer forint, és ez mindig ugyanazzal a társasággal, ugyanazon a helyen történik, akkor a társasággal, vagy a hellyel van gond (szerintem a hellyel, mert feltételezem a barátaimról, hogy tudnak számolni)? Mert más társasággal más helyen meg mindig túlfizetünk. Mindenesetre legközelebb, mikor valaki lelép, kikérjük a számlát, fizetünk, majd aki iszik még, az igyon egy újabb számla terhére, vagy mittomén, de ez kurvára felbasz, már elnézést.)

Kulturálódom is mostanság: vettem könyvet, Corvin moziban bukkantam rá kéccázér, kaland, játék, kockázat szerelem, igen, lapozgatós romantikus könyv. Az életre és erkölcsre nevel, ha Márkkal lefekszel az első randin, akkor könnyű vérűnek fog tartani, és elhagy, még a nagynénéd is megvet, vége a történetnek, kezdd elölről. Nincsen olyan lehetőség, hogy akkor átnyargalsz a másik férfira. Ha egynél elszúrtad, akkor elcseszted az egész életed, vénlányként halsz meg, macskáid felzabálnak. Szex természetesen fehér medvebőrön, kandalló előtt, a férfi érintésétől "apró kis tüzek gyúltak testében".

Corvin moziban pedig a Paranormal Activity miatt voltunk, scariest movie ever túlzás, inkább az a kellemesen borzongató, kapaszkodok a másikba, de még nem takarom el a szemem féle horror. Vasárnap meg Tövisek urát néztünk (King of Thorn), egy roppant jó hangulatú, de teljesen zavaros animét, amit próbáltunk megfejteni, csak nem sikerült. Voltak benne szörnyek, meg kővé változtató betegség, sokat szólongatták egymást a nevükön, egy óra után teljesen elvesztettem a fonalat, majd azt hittem, hogy megtaláltam, erre mégsem.

Mit hagytam ki?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr535160069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Infection · http://Infection.freeblog.hu 2009.12.06. 12:10:55

Ez a csütörtöki volt? És már többször előfordult ott a számlamizéria? Ez gáz. Nekem monnyuk könnyű volt számolnom, két nagy macifröccs a kilenccá, arra hagytam ott egy ezrest, de a többfélét fogyasztóknak bonyibb lehet nyomonkövetni magukat. Ez mindenesetre valóban gyanús, hogy csak ott - a távozóknál számlakérés jó ötlet.

Ismeretlen_119215 2009.12.06. 12:24:52

Igen, mikor télen/tavasszal rendszeresen jártunk ott, mindig több volt a számla, mint számoltuk. Nem nagy összegekről beszélek, csak plusz párszáz Ft fejenként, nem érte el a balhézási lélekhatár, de csütörtökön jutott eszembe, hogy miért is nem járok mostanában oda... Az viszont gáz, hogy te már egyszer fizettél, mert azt gondolta Red, hogy te részed valszeg nincsen rendezve, azt kifizette, és még arra is kellett egy keveset pakolni, hogy kijöjjön a végösszeg. Szeretném hangsúlyozni, hogy eszembe sem jut bárkit vádolni a társaságból, szerintem ott basznak át minket rendszeresen. Most pl két, olvashatatlanul írt cetlit kaptunk számlaként, lehetetlen volt rajta eligazodni.

scal · http://www.fatumteam.com 2009.12.10. 15:17:36

helo, helo, helo - kalanbd játék szerelem? Ez most komoly? Van még? A moziban árulták? Nme a mellette lévő antikváriumban?

Ismeretlen_119215 2009.12.10. 15:21:13

szia! igen, teljesen komoly, róla van szó: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/Product?ProductName=100914_CHESTER_PAMELA_A_SZERELEM_UTVESZTOI__SZUKITS_KONYVKIADO Corvin mozi, bemész az előtérbe, ahol a büfé is van meg minden, és ott, kicsi asztalon, könyvek 200 Ft-ért, még volt egy stóc ebből a könyvből, csak nem kapkodták el azóta.
süti beállítások módosítása