Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.03.29. 22:37 AnnGel

Élni tudni kell

Címkék: fun video suli jogsi bulaj

Kaptam ilyet, küldöm minden irodában dolgozónak, indzsoj:

Office

Csütörtökön nem mentem vezetni, helyette metrólátogatáson voltam, legalább okosodtam, pl megtudtam, hogy az alagutak teljesen önellátó szektorokra van bontva, saját víz és áramellátással, meg levegőszűrővel, 3 napig el lehet lenne lenni, igaz, a híresztelésekkel ellentétben kaja nincsen az óvóhelyeken. Aztán készültem, tanultam, amire büszke vagyok, mert azóta nem nagyon.

Pénteken reggel elmentem jógázni, majd meghaltam, de nagyon tetszik, meg itt van 5 percre, nem kell utazgatni hozzá. Legalább pótlom a mozgáshiányt, amit az önvédelem megszűnése okozott.
Aztán vezettem, méghozzá egész jól, bár kétszer rámdudáltak, hogy sorvadna le a kezük a bunkóknak. Végül az este egy egész kellemes borozásba fulladt, amit szombat délelőttre hevertem ki.

Szombaton elhatároztam, hogy tényleg tanulni fogok, de előtte még kimegyek Kerepesre, ott vágunk botnak valót, legalább kis mászkálással rádolgozom jóga miatt sajgó izmaimra. Végül a kintlét elhúzódott, gyújtottunk tüzet is, és csak fél 7 fele elindultunk haza. Fogadkoztam, hogy korábban lelépek, és így tanulok, meg úgy házit írok, de közben kiderült, hogy az egyik leányzó, akivel kinn voltunk (és szablyázni is jártunk együtt), a Ráday-ba készül, és tartsunk vele. Visszafele a 20 perces HÉV út alatt meg lettem győzve, hogy ezt én is akarom, így mentem úgy, ahogy voltam: poros bakancs, füstszagú ruha, szélfútta haj, így kell ezt, nem?

Túl korán érkeztünk a helyre, így vettünk egy doboz sört, és iszogattunk az utcán. Ekkor felbukkant egy csaj, megszólított minket, és tök jó arcnak tűnt, amíg ki nem derült (és innen látszik, milyen kicsi a világ), hogy ő a Jobbik valamilyen nemtommilyen basszájbának a nője, így hamar politikára terelődött a szó, amiben nem volt köszönet. Nehéz úgy vitatkozni, hogy a másik már nem nagyon van magánál, és a legkisebb felvetett kételyemet is támadásnak veszi.

Ekkor megérkezett szablyatársnőm a barátnőivel, így a nemtomhányadik sör után azt vettem észre, hogy velük táncolok (nyugi, rockzenére, azért ANNYIT nem ittam, hogy discora). És ami döbbenetes, hogy jól éreztem magam.

Ma pedig hazaértem délre, ami persze már egy óra volt (óraátállítás rulz), próbáltam tanulni, de inkább csak aludtam, most meg itt vagyok késő este, elkészítettem másfél házit, és b-terven töröm a fejem, hogyan is készülök fel a keddi ZHra... asszem holnap nem megyek be suliba.

Irgalmatlanul fáradt vagyok, le is dőlök aludni. Még jó, hogy pihentem a hétvégén... :iróniajel:

Így kell ezt.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr125159822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orumiya · http://www.orumiya.blogol.hu 2009.03.30. 13:10:26

Mennyivel jobb pedig tanulás helyett bacni a rezet :D Mint most én pl :D

Ismeretlen_119215 2009.03.30. 17:31:31

Áh, abból már túl sokat csináltam, majdnem ezt csináltam szombat este is. Aztán rájöttem, hogy úgysem tanulnék, hanem csak TVznék megkínlódnék, ezért mentem bulizni. :)
süti beállítások módosítása