Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.11.13. 20:30 AnnGel

Az őrület határán, avagy egy átlagos nap

Címkék: suli beeena

A szerda azzal kezdődött, hogy kedd. Úgy volt, hogy Garouval találkozok és alávetem a maratoni hosszúságú fényképekkel tűzdelt barcelonai beszámolómnak, de bejelentette, hogy sürgős rajzolnivalója akadt, így nem jön. Éppen nekikeseredtem volna, hogy egyedül iszogatva fogom eltölteni születésnapomat, mint egy vénkisasszony, akit a macskái fognak felzabálni, mikoris rájöttem, hogy attól, hogy kedvenc vérfarkasom beadandót gyárt, attól én még átmehetek hozzá és Rasztalakékhoz Jägert vedelni (főleg, ha én viszem a piát). Így is lett. Tapogattam kígyót, nem lettem szomjas se, de a pár pohárka és a hajnali 3 utáni fekvés eléggé meglátszott rajtam szerdán. Itt kezdődtek a gondok.

Vittem magammal suliba kicsiny gépemet is, mert nekem lyukasórában sürgős beadandógyártanivalóm volt, igenám, de az ehhez elengedhetetlen dolgokat nem a gépre pakoltam fel, hanem a memóriakártyára. Amit Rasztalakéknál hagytam. Ó shit.

A terv: ha Uraniumbányász msn-en fenn van, akkor megkérem, hogy küldje át nekem a memókártyáról ezeket.
Nos, msn-en fenn volt, csak éppen nem válaszolt.

B terv: Amerlint felhívni, hátha otthon van, és akkor majd msn-en...
Nem vette fel.

C terv: Garou-t felhív... ááá, hagyjuk. (sosem veszi fel) (persze felhívtam őt is, de ő meg órán volt)

...

ZW996-os terv: lakótársat felhívni, hátha otthon van és BINGÓ. Gépemet bekapcsolja, felmászik msn-re, ok, akkor keresse meg, küldje át, zsír. S akkor vártam. És vártam. És. A hiányzó dolgok 10 megás fájlok voltam persze (egy interjú darabjai), a bme-s wályörlesszen meg csak vánszorgott. Már ott elbasztuk persze, hogy nem megosztási mappába tettük az adat (automatikus tárgyrag befigyel), hanem csak natúr átdobta. Hát neki mennie kell, de beteszi a következő fájlt is, majd ha átment az első, fogadjam el... ok, köszi, örök hála. Várok. Átjön az első, rávetem magam, jövöget a következő, erre hopp. Ledob a net, kapcsolat megszakad, női sikoly, egy csecsemő felsír, a háttérben valami összetörik...

Ezek után enyhén tikkelő szemmel mentem jogelőadásra, amin 45 perc dekkolás után úgy döntöttünk, nem várunk tovább a tanárra, hagytunk üzenetet a táblán, és hazamentünk.

Hát így.

Ma pedig oroszon rámjött a derelyétehetnék, így beugrottam boltba, és most kétpofára zabálom a széjjelfőtt izét. Finom.

És nem az a rossz, mikor rossz, hanem az, mikor azt hiszed, hogy már jobb, és aztán rájössz, hogy nem, még mindig rossz. De a kulcsszavak: mfha és jégkirálynő. Mfha. Mfha. Mfha!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr61767723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása