Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.09.27. 15:24 AnnGel

Konfliktuskezelés

Címkék: kaja suli konyv ivas

Ilyen tréningen voltam ma, jól, adnak érte két kreditet, jó is volt, szórakoztató is volt, tökre megéri. Dolgozhattam együtt olyan emberekkel, akik legalább akkora erőszakos pöcsök, mint én magam, érdekes élmény.

Csináltunk tesztet is, amiből kiderült, hogy konfliktusok esetén legtöbbször domináns (tehát szarok rád, az van, amit én akarok) ill. problémamegoldó (együttműködő, de a céljait is eléri) vagyok. Meglepődött-e valaki? Bár ez azért hülyeség, mert ez mindig attól függ, hogy kivel van problémám.

Furcsa mód reggel alig tudtam felkelni, pedig korábban feküdtem, mint szoktam, és később is keltem, mint szoktam (mikor 8tól van órám). Tehát minél többet alszom, annál fáradtabb vagyok. Tanulság? (Amúgy érdekes dolog ez az alvás, én rendszerint úgy fekszem reggelig, mint akit agyonütöttek, de ha rossz alvóval alszom együtt, akkor én forgolódok, míg a másik mint a tej, és örül reggel, hogy tökre kipihent. Ki érti ezt?)

Sajnos nem jött össze sem a ma estére, sem a holnap délelőttre tervezett program, így mostantól hétfő délután 2ig semmi dolgom sincsen. Hüpp.

A Setét Toronyban ismét meghalt egy szereplő. Ismét hüpp.

Tegnap este sörözés után hazaérve jöttem rá, hogy a konyhában árválkodó zsömlék bezöldültek, ergo nem volt vacsorám (najó, toltam egy fél májkrémkonzervet önmagában), de ami nagyobb gond, mára kajám sem. Így tréning közben KVval próbáltam éhségemet elűzni, egészséges életmód rulZ. Szóval most megyek, és főzök valamit a frissen vásárolt cuccokból. Így fél 4 fele nem ártana valamit ennem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr64684506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása