Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2020.09.03. 16:06 AnnGel

Gyártottam A meg B meg C terveket arra az esetre, hogy mi lesz, ha 1) bezárják az ovit/bölcsit covidfertőzés miatt, és nekünk is karanténban kell lennünk, 2) bezárják nem konkrétan fertőzés miatt, hanem amúgy. Most kicsit jobb. Ma még nem tikkelt a szemem!

Ezen kívül megint kényszervásárolok, éppen könyveket. Imádom a You are not so smart podcastot, és az utóbbi két adásban pont olyan könyvekről volt szó, amik felkeltették az érdeklődésemet, úgyhogy bookdepositoryn már útba vannak idefelé. Meg Agavétól is várok egy kupac könyvet.

Ezen kívül nemrég bukkantam rá, hogy David Tennantnak van podcastje (David Tennant does a podcast with...), elkezdtem hallgatni az első évadot, színészekkel beszélget mindenféléről, és annyira jó hallgatni ezt a sokféle akcentust, meg az egész annyira pozitív és olyan jó őket hallgatni, tökre feldob. Leginkább pszichológiai témájú podcastokat szoktam hallgatni, de lehet, hogy most valami könnyed kell és vidám, és ezek az emberek annyira aranyosak és örülnek egymásnak és cukik, hogy simogatja a lelkem. És most pont erre van szükségem.

Meg voltam a héten kétszer is futni, nem sokat, 20 perc alatt 2 km-t, de nagyon jól esett, utána jógáztam kicsit, és sokat dob a közérzetemen.

Közben egyre több helyen bukkan fel a vírus közvetlen környezetemben, nem jön a takarítónőnk, mert egy kollégája tesztje pozitív lett, egy másik barátunknak szintén a munkahelyén bukkant fel. Egészen hajmeresztő abba belegondolni, hogy soha nem volt még ennyi eset, még májusban a csúcson sem, de most minden nyitva, és úgy csinálunk, mintha minden rendben lenne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr5416188178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása