Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2019.11.03. 21:56 AnnGel

Vannak ilyen meglepetések, fiam felmászott egy olyan mászókán, ahova a lányom is csak mostanában tanult meg felmenni, úgyhogy a gyerekből artista lesz vagy nemtom, mindenesetre majd ki kell találnom valamit, mivel kössem le az energiáit a későbbiekben. Másik meglepetés az volt, hogy lányomat ma otthagytuk egy vendégségben, nem így készültünk, haza akartunk menni délben, de nagyon jól eljátszott a házigazdák lányával, és hát közel lakunk, fiamat haza kellett vinni aludni, maradjon nyugodtan, persze, szólunk, ha bármi gáz van. Végül majdnem 5 volt, mire érte mentem délután, eszem megáll, hogy már itt tartunk. Persze ettől kimaradt a délutáni alvás, de este 7-kor már a mesét olvastam neki az ágyban, ennek is megvannak az előnyei.

Éppen Daniel Sloss megy ma a MoMKultban, röhej. Úgy indult az egész, hogy sok-sok hónapja láttam, hogy november közepén lesz showja Berlinben, és férjemmel milyen régen el akarunk már menni oda együtt, legyen ez a szülinapi ajándékom, hogy egy hosszúhétvége kettesben Berlinben, meg Daniel Sloss. Erre jóval később kiderült, hogy basszus, Budapestre is jön, méghozzá két héttel a berlini előadás előtt, grr. És persze erre ma kijött az HBOn is ugyanez a show, amivel most turnézik, oké, hogy elvileg csak US meg Canada régiókban elérhető, de a torrent nem ismer országhatárokat. Szóval most itt ülök, és megnézhetném a showt akár lekalózkodva, akár élőben, de összeszorított foggal várok még két hetet, mert csakazértis Berlinben nézzük, mert csak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr1815286432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása