Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2019.04.12. 14:42 AnnGel

Hétfőn férjemet, szerdán engem borítottak ki a gyerekek, miután egy órát buliztak fektetés után. Ilyenkor pár percenként be kell mennem, megy a sikítozás, ugrálás, a kicsi kidobja a cumit, de cumi nélkül meg balhézik. Aztán csütörtökön felajánlottam a nagylánynak, hogy ha nem tud aludni az öcsitől, akkor nyugodtan alhat a mi ágyunkban, később átvisszük. És ez történt, és mindenki nyugiban elaludt, én meg később átcipeltem. Egy zseni vagyok.

Amúgy a fiúbaba egymás után 5-6 éjszakát átaludt egyhuzamban, erre tegnap felkelt, mert elhagyta a cumiját. Ilyenkor nem is az ébredéssel van baj, hanem azzal, hogy nem tudok gyorsan visszaaludni. Ma próbaképpen körbefűztem a rácsos ágyat (jobb híján) ágyneműhuzattal, úgy, mintha szőnék, nem tudom, ez így mennyire érthető. Szóval lett egy "fala" az ágynak, mert amúgy hiába van rácsvédő benne, azt legyűri, aztán álmában leveri a földre a cumit. De talán most már nem.

Tegnap amúgy tök váratlanul elmentem a második kettlebell órámra, ahol a 8 kilós súlyt gyorsan 10-re cserélte az edző, mert gyanúsan nem fáradtam el. Ettől aztán viszont kipurcantam. A váratlanság meg onnan jött, hogy megbeszéltem férjemmel, mikor menjek edzésre, csütörtök este vagy vasárnap délután, megbeszéltük a vasárnap délutánt, erre tegnap este hazajön, rá néz, "mikor indulsz?", én meg néztem, hogy nekem oké, már itthon sem vagyok.

Ma meg volt kollégákkal találkozom este, szombaton próba, úgyhogy egész mozgalmas hetem van, szuper.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9314760568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása