Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2019.02.07. 20:44 AnnGel

Nyafogás

Tegnap írtam egy hosszú nyafogós bejegyzést, de lehalt a blogmotor és elveszett az egész.

Múlt héten a pici baba volt beteg, ezért preventíve a nagylány nem ment bölcsibe, erre hétvégén ő lett beteg, és így egész héten itthon maradt velem. És kedd este pont vállon veregettem magam, hogy egész jól megy ez, kialakul így is a napi ritmus, nincsenek óriási balhék, mindenki kapott enni, és tiszta ruhájuk is van. Aztán rájöttem, hogy aha, persze, túlélhetőek a napok egyedül két gyerekkel, de se bevásárlást nem intéztem, de játszótéren nem voltunk. Úgy általában, ki sem léptünk a lakásból. Amit így betegen persze nem is igényelt, de amúgy a hétköznapok része lenne. Nem tornáztam, tanulásról nem is beszélve. Este eljutottam táncra, de az óra felénél leállt az agyam, és képtelen voltam bármit is megjegyezni.

Nem tudom, mások hogyan oldják ezt meg, gondolom nem lehetetlen, de az, hogy nincsen olyanra időm/energiám, ami engem épít, amit magamért és magamnak csinálok, az kinyír. Napközben van egy óra, amikor éppen mindkettő alszik, olyankor sokszor én is alszom. Ami persze jó, de azt nem élem meg olyan hű de felemelőnek, hogy pici szabadidőm arra megy el, hogy alapvető fiziológiai szükségleteimet kielégítsem. Nem csoda, hogy megőrülnek az anyukák.

Az tartja bennem a lelket, hogy hétvégén a babával leszek kettesben, férjem elutazik, lányom ezért nagyszülőknél lesz két napig. Rengeteget lehet pihenni egy nyolchónapos mellett, de ez akkor tűnik csak fel az embernek, amikor két gyereke van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr3714612192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása