Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.09.10. 11:21 AnnGel

Új ágy

Persze közben eszembe jutott, hogy egy csomó izgalom történt ám, hogy is felejthettem el. A nagylány új ágyat kapott!!

4!!44!!

Jó, hát nyilván ez csak a szűk családnak izgi, összeraktuk, amíg nem volt itthon, és videóra vettem az első találkozást. Azóta is szereti, de érdekes, hogy reggel még nem kel fel belőle, hanem ugyanúgy kikiabál, mint eddig a rácsosból. Az első este volt némi próbálkozás a részéről, hogy mi történik, hogy ha leszáll róla és kijön a szobából alvás helyett, de azt elég gyorsan lerendeztük. A régi rácsos még mindig ott van a szobában, azt kapja majd a fiúbaba, de egyelőre nem használja, úgyhogy befenyegettem, hogy sajnos a rácsosban kell aludnia, ha nem fekszik le az új ágyába. Ez használt.

Szóval egy hete van meg az ágy, azóta kétszer leesett róla éjszaka, úgyhogy most a leesésgátlón kívül egy széket is odatolunk mellé. Amúgy nagyon édes, próbált félálomban visszamászni rá egyik alkalommal, de nem ment. A délutáni alvás pedig azóta kész kabaré, a szobából nem jön ki, és nem is kiabál, de a jelek szerint előtte még rajzol, gyurmázik, könyvet olvas, majd lefekszik és elalszik. Persze ezek után takaríthatom a gyurmadarabokat, illetve összefilcezte magát és az ágyat is, de egyelőre ennyit simán megér az, hogy van csendes pihenőnk napközben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9614232487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása