Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.05.30. 20:53 AnnGel

T-1 nap

Hát akkor holnap reggel 7-kor kórház, kilakoltatják a picinnyt. Ma vagyok utoljára terhes, milyen furcsa ebbe belegondolni. A magzat szokás szerint a fején pörög és alienszerű effekteket tol a hasamra. Tudom, hogy az igazi buli ez után kezdődik csak, de megint elkapott a szomorúség, hogy ez az időszak is véget ért hát, és mivel kétlem, hogy egy harmadik gyereket is bevállalnék, ezért ez lesz az utolsó alkalom, hogy terhes vagyok. Többször nem lesz már ilyen. Sóhaj. Pedig kényelmetlen már, ég a gyomrom hónapok óta, minden átfordulásra megébredek éjjel, van egy csomó ruhám, amit nem tudok hordani, fájdogál a derekam, időnként a lábam is, és a magzat rendszeresen belekönyököl a hólyagomba. És mégis. Furcsa, hogy ezt úgy élem meg, mintha elveszítenék valamit, de talán ez igaz is, elvégre soha ilyen közel nem leszünk egymáshoz a fiammal.

A kislány ma anyáméknál alszik, és most először fordult elő, hogy nem akart maradni, velem akart jönni. Biztos nem véletlen, ő is érez valamit. Ja, és holnap van a szülinapja, milyen praktikus, sikerült egy napra időzíteni a gyerekeket. Micsoda kibaszás, szegények.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7114013668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása