Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.03.28. 21:12 AnnGel

Nem volt egyszerű ez a hétvége, nem maga a festés, mert az pikkpakk ment, hanem előtte kipakolni, mit hova, ha már pakolok, akkor szanálok, miért van ennyi cuccunk, ez a cipő egyszer volt rajtam 5 éve ésatöbbi. Péntek délután kezdtük a pakolást, 3 óra alatt kirámoltuk a két szobát, majd elmentünk vacsorázni (ha már úgysincs nálunk a gyerek). Szombaton festés, nagyszoba berendezés, bútorok falhoz fúrása, karnis, függöny. Estére teljesen készen lett a gyerekszoba, nagyon büszke vagyok magunkra, mi pedig azóta a földön alszunk (mármint matracon) a kisszobában, rendkívül romantikus. Még arra is maradt időnk, hogy vasárnap elmenjünk az ikeába néhány apróságért. Ekkor futottunk bele abba a kalandos helyzetbe, hogy a hozzánk legközelebbi MOL Limo nem volt teljesen feltöltve, nem jutottunk volna el az ikeába és vissza, úgyhogy azzal elmentünk a legközelebbi GreenGo-ig, és aztán azzal a boltig.

(Aztán hétfőn újra elmentem az ikeába, mert kiderült, hogy csak lámpaernyőt vettünk, de csinórt és foglalatot külön kellett volna.)

Szombat este még egy házibuliba is benéztünk (ez aztán a highlife), túl jól nem éreztem magam egy csomó spicces ember között, akik mindannyian DJnek érezték magukat és félpercenként számot váltottak.

A kislány mindeközben nagyszülőknél bulizott és 6:10-kor kelt (??!!?). Eddig 8-tól 8-ig aludt, aztán pár hete elkezdett magától 7-kor kelni, ami teljesen oké, úgyis órát állítunk. Aztán 7-ből fél 7 lett, végül nagyszülőknél csúcsosodott ki a korán kelés. Szerencsére ezt ő sem gondolta komolyan, úgyhogy azóta visszanormálisodott, meg órát is állítottunk, így ismét 8-ig alszik, de azért pár napig kicsit kétségbe voltam esve.

Múlt héten leadtam a munkát, ez is véget ért, kezdődik valami új. Egyelőre megy a treat-yo-self, masszázsra mentem, bejelentkeztem kozmetikushoz. Váratlanul ért a hír, hogy a bölcsi nem csak nagypénteken és húsvét hétfőn van zárva, de a csütörtököt és a keddet is hozzádobták, mert hát tavaszi szünet. Szóval holnapra kinéztem a környéken néhány programot, de ha szakadni fog az eső, akkor maradunk itthon, keddre meg be kell szerveznem nagyszülőket, mert akkor jön az asztalos megcsinálni a bútorunkat.

Tegnap megnéztük a Sztálin halálát, nyomasztóan szórakoztató, vagy szórakoztatóan nyomasztó volt. De főleg nyomasztó. De közben szórakoztató.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr3213786848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása