Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.08.24. 19:53 AnnGel

Gondoltam, összeszedem, hogy miket is csináltam a gyerek nélkül töltött pár órában, hogy aztán majd évek múlva sóhajtozva olvassam vissza, hogy milyen jó dolgom is volt.

Hétfőn még együtt voltunk a bölcsiben, szóval akkor végig együtt voltunk. Kedden 11-re kellett érte mennem, addig bevásároltam. Szerdán délre mentem érte, előtte elmentem babás tornára, kényelmesen dumáltunk a többiekkel, aztán pedig rossmannba, és már dél is volt. Ma kipróbáltam a TRX-et, kicsit meghaltam, mentem bioboltba, DMbe, szereztem magamnak ebédet, megnéztem egy Twin Peakset, belenéztem a Nathan for you c. sorozatba (de nekem túl sok szekunderszégyen), majd befestettem a hajam végét kékre. Holnap pedig meglátogatom egy kisbabás ismerősömet, együtt ebédelek egy barátnőmmel, nagyjából ennyi.

Közben sokat gondolkodok azon, hogy milyen lesz az élet meló meg gyerek meg minden mellett. Ilyenkor ezt szeretem is leírni, meg később visszaolvasni, hogy mennyire találtam el, vagy mekkorát tévedtem.

Úgy képzelem, hogy fél 8-kor felkelek, reggeli, kávé, öltözés, 8-kor ébred a gyerek, fél 9-re érünk a bölcsibe. Heti egyszer fogok bejárni dolgozni, akkor be kéne érnem 9-re, délután 1-ig meló, aztán ha már ott vagyok, akkor közös ebéd a munkatársakkal, 2-re végzek, hazafelé bevásárlás, lepakolás, szusszanás, fél 4-kor bölcsibe indulás. Utána vérmérséklettől függően játszótér vagy otthon matatódás. Amikor otthonról dolgozom, akkor ráérek reggelizni azután, hogy elvittem bölcsibe a picinnyt, ugyanúgy 1-ig meló, és utána van bő két órám mindenfélére. Jó lenne heti kétszer eljárni mozogni (van fél 2-től TRX nem messze, az pont beleférne), főzni is kéne heti kétszer, bár azt este is lehet. Ebbe az idősávba lehetne passzírozni időnként a kozmetikust is. Elméletben működőképes.

Aztán persze lesz olyan, hogy beteg lesz, és otthon leszek vele, de az a jó a 4 órányi munkában, hogy össze lehet kapirgálni alvásidőkben.

Kicsit aggódom emiatt a részmunkaidős dolog miatt. Fogalmam sincs, hogy jól mérték-e fel, mennyi munkával jár az új projekt. Egyelőre két végletet tudok elképzelni: csúszva indul a projekt, ezért nincsen semmi dolgom, vagy sokkal több munkával jár, mint napi 4 óra.  Az előző munkakörömben nem volt ritka, hogy napi 3 órát callokban töltöttem, ezt még nem tudom, hogyan lehet menedzselni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9712777306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása