Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.06.10. 19:40 AnnGel

Tudom, hogy az első hat hét gyerekágy, meg arra való, hogy megismerjem a gyereket, belerázódjunk valami napirendbe, felépüljek, miközben a rokonok hordják a meleg kaját. Mégis, bár még csak egy hete jöttünk haza a kórházból, úgy érzem, hogy elpocsékolom a napjaimat. Férjem itthon van velem, és még sosem volt olyan, hogy ne csináljunk semmit sem, miközben éppen egyikőnk sem dolgozik. Nem megyünk sehova (időnként a boltot leszámítva), a nap etetésekre van felosztva, egyik etetésről a másikra próbálom kitölteni az időmet, sorozatot nézünk, esetleg alszom, vagy a kislányt vigasztaljuk, ha olyanja van. Reggel van, aztán ebéd, valamikor átjön Anyum, máskor az sem, aztán délután, végül este, zuhany, fekvés, éjjeli etetés, hajnali etetés, reggeli etetés, majd felkelünk, reggeli, ebéd éstöbbi. Unalmamban nassolok, közben azt érzem, hogy valami hasznossal kéne az időmet tölteni, hiszen csak folynak el a napok, de persze fáradt is lennék bármi értelmeset csinálni. És nem is kell semmit sem csinálnom a kicsike ellátásán kívül, senki sem várja el. Csak én magam magamtól, szóval ezt magammal kell lemeccselnem.

Chill the fuck out.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr738798350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása