Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.04.08. 11:56 AnnGel

Kezdek aggódni, csak a holnapi napot éljem túl sikeresen. Szombati főpróbán minden rendben volt, de keddin már éreztem, hogy az egyensúlyozás már nem megy olyan könnyen. Pánikszerűen gyakorlom a forgásokat és az egylábas pózokat, nagyon értékelném, ha nem dőlnék el tánc közben majd, mint egy bogár. Meg a szülésnek sem kéne beindulnia, nem úgy, mint álmomban.

Közben szervezek némi asztalosmunkát meg klímaszerelést, és kétségbeejtő a helyzet. Az egy dolog, hogy találjak embert (aki válaszol), de felhívom, rendben, küldjem el, mit szeretnék, oké, majd jövő héten válaszol, nem válaszol, felhívom, ja péntekig mindenképp küldi az ajánlatot, nem küldi, hétfőn hívom, kedden küldi, kedden visszahívom, hogy rendben, jöjjön ki személyesen, hát majd jövő hét második felében tud jönni. Tehát úgy megy el három hét, hogy még ki sem jött személyesen, innen szerinte még 3-4 hét, mire minden készen lesz, én meg azt gondoltam volna, hogy két hónap bőőőőőőőőőőőőőven elég lesz mindent elintézni, nem kell kapkodni, de hát mindjárt megszülök basszus.

Különben nagyon élvezem ezt az időszakot, nagyon praktikus volt májusra időzíteni a gyereket, süt a nap, barátnőimmel fagyizok, sokat sétálok, kiülök kávézgatni. Csak legyen meg minden időre, és fejezzenek be a szakik mindent, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr598578968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása