Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2015.07.17. 23:14 AnnGel

Fáradtnak tűnsz, sok a munka? - kérdezték kedden reggel az irodában, én pedig mély sóhajt követően elmondtam, hogy a hétfő volt a harmadik este egyhuzamban, mikor késő estig söröznöm kellett, hát szar az élet, a munkám is kezd az ivás rovására menni. Aztán este egy kicsit tényleg megijedtem, mikor céges grillezésen is teljesen magától értetődően vágtam be két sört a főnököm előtt, szóval szerdán inkább szünetet tartottam (sőt, edzettem is!), nem tudom, egy nap mennyit segít a kezdődő alkoholizmuson.

Arra viszont büszke vagyok, hogy Vid péntek éjjel hozott három ecetes pringlest és még mindig van belőle másfél! Csodálatos önuralom, nem? Mindenesetre hogy ellenpontozzam, ma csináltam magamnak gyömbéres limonádét, meg jégbe hűtött gyümölcsöket, tök egészséges meg minden, az így pont kioltja az egész heti kínai kaját és esti söröket. Vagy legalább lefotózhatnám, telefilterezhetném, és kirakhatnám instagrammra értelmetlen tagekkel. Csak azóta megettem.

A hőség is kezd az agyamra menni, nem vagyok önmagam, ma például péntek volt, mégsem otthonról dolgoztam (!!??), meg este 9-kor indultam el bevásárolni, hátha nincsen kibaszott hőség (de van), mindent zárva tartok, így a lakás hőmérséklete még nem érte el a 30 fokot, de holnapra már el fogja, utána meghaladja, és akkor beköltözöm az irodába, megágyazok az asztal alatt, reggel a takarítók keltenek, nem hangzik ez olyan rosszul.

Ma este és még holnap kora délutánig nincsen semmi programom, pasim sincs még itthon, úgyhogy most péntek esti partyhard Twin Peaks nézés vizes zokniban (+ fagyasztott palack ölelgetése), holnap meg gondoltam varrok bélést a fél éve elkezdett horgolt táskámnak, de aztán lehet, hogy felmarkolok egy könyvet és beülök egy plázába.

37 fok lesz bazdmeg, 37. Én meg még bevásároltam arra, hogy főzök jövő héten, nem is értem, mit gondoltam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr177636626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása