Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2014.04.16. 13:56 AnnGel

Filmek és könyvek és kirándulás

Pénteken az Osztálytalálkozót néztük meg, ami nem is nyomasztó, hanem inkább kényelmetlen volt. És svéd. De jó. Egy film arról, hogy egy nő csinál egy filmet egy osztálytalálkozóról, ahova nem hívták el, majd a megmutatja az osztálytársainak. A rendezőt a való életben tényleg nem hívták el az osztálytalálkozóra, a film saját magáról szól. Nagyon meta. Szerettem volna megnézni még az Only Lovers Left Alive-ot (vámpírok! zene! póz!), de már nem volt jegy rá.

Hétfőn pedig (már nem a Titanicon) a Grand Budapest Hotelt, ami meg végig szórakoztató volt, nagyon tetszett képileg is, a sztori is, örülök, hogy megnéztük.

Hétvégén kirándultunk egy rövidet, föl a hegyre le a hegyről, megnéztünk néhány hatalmas házat is kívülről, de hát nem akarnék ott lakni, mert nem elég, hogy nem lehet begyalogolni a belvárosba 10 perc alatt, de még egy metró sem jár arra.

Még a múlt héten befejeztem az Arszen és a játék hatalmát, és nagyon nagyon nem teszett, eléggé le vagyok sújtva. Az Alexandra és a teremtés növendékeit négy éve olvastam, és az teljesen magába szippantott. Ennyie megváltoztam volna? Vagy tényleg sokkal rosszabb? Sok helyen kapkodó, hebehurgya, a főhős is túl sokszor változtatja a véleményét, nem értettem, mit miért csinál. Rettenetes mondatszörnyek voltak benne, de ez valszeg a fordítás hibája inkább. Nagyon vártam, hogy végre a végére érjek, a felétől utáltam már, de érdekelt, mi lesz belőle.

Az irodában megint új helyen ülünk
+ ide nem süt be a nap
- kisebb az asztalom
- szipog az új szomszédom
de nem tragédia, mert két hét múlva az új munkához megint át kell költöznöm a másik oldalra, ahol
+ nagyobbak az asztalok
+ nem lesz szipogó szomszédom
- viszont besüt a nap

Nehéz.

Most pedig próbálok nem elaludni. Semennyire nem vagyok használható ebéd után, komolyan, rosszabb a helyzet, mint reggel. Délelőtt egy csomó mindent meg tudok csinálni, tök jól haladok, majd jön az ebéd, aztán a vérnyomásom délutánra eltűnik. Öt-hat körül ébredek fel újra, amikor vége a munkaidőnek és elmegyek edzeni, aztán megint pörgök estig. Munkavégzés szempontjából nem egy hatékony működés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr356043352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása