Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2014.01.16. 14:01 AnnGel

Tegnap túléltem a második karikaórámat, pedig a felénél azt hittem, hogy inkább hazamegyek. Érdekes megfigyelni, kinek mi okoz nehézséget a gyakorlat során. Nekem az jól megy, hogy felmásszak rá, de az már nem, hogy fejjel lefelé lelógjak, és elengedjem magam a kezemmel, míg a többieknél pont fordítva van: úgy kell őket időnként felszuszakolni rá, de ha már ott vannak, onnantól fogva a lógás már nem okoz problémát, nem szívbajosak. Mindenesetre az óra felénél annyira stresszeltem, hogy le ne essek, hogy teljesen kimerültem tőle, úgy éreztem, hogy kiment a karomből minden erő, és most, most le fogok zuhanni bele a mélybe (amúgy nincsen magasan, de akkor is, dráma). Aztán elmúlt.

A hétvégét wellnesseléssel töltöttük, három nap fürdés, szauna, alvás, olvasás, evés. Elolvastam NDiaye-től a Három erős nőt, ami nekem kicsit túlgondolkodós, túlmonologizálós, megnéztük a Zöld henteseket, ami egy abszurd és morbid, de nagyon szórakoztató film, vasárnap este pedig zárásként végre sort kerítettünk a Djangora, aminek az utolsó fél óráját már untam, de amúgy nagyon tetszett.

Ma igyekszem nem leborulni a székről, mert álmos vagyok, és nagyon munka sincsen, ami nem túl jó kombináció, ehhez még jön, hogy este fél tízkor még próbára kell mennem, nem tudom, hogyan húzom ki addig, zzzzZZZzzZz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr65761222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása