Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.04.10. 16:58 AnnGel

Ismét munkanélküli

Ma felmondtam a sörgyárban, az angol nyelv használatának hiánya, a főnök hisztériája, és a vállalati kultúrát jellemző totális káosz és/vagy érdektelenség volt a három fő érvem, na meg az, hogy közben jött egy jobb ajánlat. Nem mintha kérdezte volna bárki is, a főnököm rám sem nézett, mikor aláírta a kilépőpapírjaimat (pedig lehet, hogy adhattam volna neki tanácsot, például hogy legközelebb ne hazudjon kurva nagyokat az állásinterjún). Érdekes amúgy, hogy három év tapasztalat egy túlszabályozott és rendszerezett helyen ennyit számít, a legtöbb dolognál tényleg csak pislogtam, hogy ez így hogyan működhet, és ebből hogyan várhatják el, hogy én is jól végezzem a munkámat, hát így nem lehet dolgozni, miért nem tesz valaki valamit, jaj.

Hétfőn kezdek az új helyen, nagyon izgulok, mert a már ismert beszerzés/logisztika vonalról most SAP supportnak megyek, amit eddiek során csak érintettem, ezért kevesebb tapasztalatom van benne. És azt is tudom, hogy magasak lesznek az elvárások, így gyorsan kerestem is ingyenes anyagokat VBA programozás témakörében. Ha tényleg olyanokból fog állni a munkám, amiért kifejezetten engem kerestek meg, akkor azzal foglalkozhatok, amivel eddig csak önszorgalomból pötyögtem minden más feladat mellett. És az jó lenne.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr725215412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása