Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.03.23. 22:09 AnnGel

Fogadom

hogy holnap produktív napot tartok. Időben felkelek, megcsinálom az oroszleckémet, elmegyek bevásárolni, befejezem a szólómat, próbálok a csajokkal.

Vagy csak alszom sokáig és sorozatot nézek.

Nem találom az egyensúlyt, attól félek.

Megint túl sok az ötlet, meg amit szeretnék csinálni. Úgy néz ki, hogy lenne lehetőség színházas táncos produkcióban részt venni, amire jelentkeztem is, de jelenleg hat koreográfiában vagyok benne, így ha abból tényleg lesz valami, akkor legalább egy másikat le kell mondanom. Aztán kb havonta eszembe jut, hogy tök jó lenne megtanulni varrni. Könyvekkel haladni (most éppen Chuck Palahniuktól az Invisible Monsters-t olvasom). Többet mozogni. Az új munkahelyemnek van konditerme, meg fogom nézni, milyen, mert ha már ott van, és nem kell elmennem sehova külön, akkor jó lenne kicsit azt is. Azzal, hogy most már nem lesz lehetetlen (remélem) bárhova odaérnem 6 előtt, újra járhatnék jógára. Vagy kipróbálhatnám a rúdtáncot.

Vagy csak ülhetnék a valagamon.

Szóval szokásos dilemmák, nincs itt semmi látnivaló, jó éjszakát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr725164823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása