Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.03.09. 21:50 AnnGel

Ha egyszer elkezdek pénzt költeni


Anyu adott nekem egy Ofotért kupont, hogy nagyon rövid időn belül fel kell használni, és ha gondolom, csináltassak magamnak egy új szemüveget. Én meg gondoltam, így választottam keretet, vártam egy órát a vizsgálatra, kiderült, hogy javult (??) a szemem, öröm. Kuponom van, ami azt jelenti, hogy más akciókkal nem összevonható. A kupont csak keretre és lencsére együtt válthatom be. Viszont van egy olyan akció, hogy ha keretet és lencsét veszel egyszerre, akkor nagy árengedményt adnak. De az is csak arra vonatkozik, ha keretet és lencsét veszel egyszerre. Mint ahogy a kupon is arra vonatkozik csak. A készpénzben fizetendő összeg nagyjából megegyezik mindkét esetben.

 

Viszont ha tényleg más erősségű lencsére van szükségem, akkor a jelenlegi szemüvegem lencséjét is cseréltetem, hogy legyen két jó szemüvegem (egy diszkrét, keret nélküli, egy színes, vastag keretes), és persze új kontaktlencséket is kell vennem (van egy bontatlan pár még otthon az előzőből, de nem akarom azt használni, hiszen nem jó a dioptriája annak sem), de ha már lencse, akkor hat havi adagra ruházok be, mert akkor adnak egy napszemüveget ajándékba.

 

Mindezt onnan, hogy van egy kuponom, használjam el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr355160465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása