Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.01.19. 21:53 AnnGel

Újév


Sűrű volt az első hét, még elsején megnéztük a Pí életét, később pedig együtt söröztünk a Kínából hazalátogató volt kollégával, akinek a beszámolója nem dobott sokat az év végi hajtásban elveszett motivációmon.

Aztán az első hétvégén életemben először voltam síelni, persze az eleinte többet voltam a földön, mint nem, de aztán javult a tendencia. Azt azért még később is tartottam, hogy a legbiztonságosabb módja a megállásnak az, ha eldőlök, de gondolom majd elmúlik. Zavart a bakancs, a léc, az, hogy csúszik, de nagyon szórakoztató lett a végére, így ennek lesz még folytatása.

Azon a hétvégén szembesültünk azzal is, hogy a kedvenc fürdőhelyünket sajnos mások is felfedezték, délutáni nyitásnál a recepiónál állt a sor. Habár pont bejutottunk volna, arra gondoltunk, hogy nem lesz jó ilyen sok emberrel kevés helyen, ezért jött a B terv. Átgyalogoltunk a Lukácsba, ami eleinte jó ötletnek tűnt, végül pedig három szürreális órát töltöttünk tömegben, nem elég meleg vízben, kanyargó folyosókon bolyongva, tömött medencékben és szaunákban ácsorogva.

Szaunázni szeretnék és meleg vízben ülni, nem tömegben, háromezer alatt, help.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr155160455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása