Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2012.05.24. 18:53 AnnGel

Inkább aludnék


Az úgy kezdődött, hogy szombaton Mételyéknél korai grillpartival egybekötött teraszcsodálást tartottunk, majd idő előtt leléptünk. Elmentem próbára, próba után fellépés, fellépés után vodka-alma, éjjel 2-kor dobtak ki minket.

Vasárnap kelés, 11-re Ecseri piac, délután/este barátnőzés, este kidőlés. Hétfőn egész nap tréning, este még munka, jóga ellógás, széjjelhullott aggyal filmezés. Kedden vonat lekésés, egész nap beszállítóval meetingelés, munka után haza, átöltözés, beszállítóval vacsorázás, ismét későn fekvés.

Szerdán egész nap beszállítóval meetingelés, vonaton elalvás, ébredés után oroszozás, házifeladat hiányának bevallása (a fentiekre tekintettel). Azt kifelejtettem, hogy mivel most már kézzel legtöbbet oroszul írok, a hétfői tréningen folyamatosan cirill betűkkel akartam jegyzetelni. Ez szerencsére szerdára kikopott, amitől persze oroszon nem tudtam írni, megszólalni sem, mivel ekkor már három napja angolul folyt minden. Orosz után agymeghalás, filmezés, alvás.

Csütörtökön vonaton munkába menet bénultan ablakon kifelé bámulás, hazafelé tátott szájjal alvás. Most itthon vár rám némi sütendő hús, porszívózandó lakás, mosandó ruhák, de lehet, hogy inkább csak befekszem a sarokba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr665160411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása