Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2011.10.16. 10:24 AnnGel

#907


A nyaralásokról valahogy sosem tudok írni, Koppenhága és Horvátország is csak a piros füzetemben van meg, de nem nyavalyoghatok mindig, szóval.

Két hete ilyenkor Egy hete basszus, mennyire nincsen időérzékem. Szóval egy hete ilyenkor már készülődtünk haza a Bakonyból, pontosabban Odvaskőből, ahol két napot töltöttünk az erdőben, térerő nélkül. Bár pénteken zuhogott az eső, szombaton már nem, így sétáltunk, eltévedtünk, tanösvényen táblákat olvasgattunk (van olyan virág, hogy kapotnyak, de a farkasölő sisakvirág sem semmi), és előtört belőlem a műszakis humor (nem akarjátok tudni). Utána teával a kezemben néztem a fenyőfán tollászkodó kicsi madarat, este rengeteget Angry Birds-öztünk felváltva, és mindkét nap tíz órát aludtunk.

(Tudom, hogy annak, aki rendszeresen néz TV-t, annak most nem mondok újat, de mi most hosszabb kihagyás után néztünk meg egy híradót (RTL), és sokkolt, amit láttam. Megverte, élve elásta, simán csak elásta, gereblyével verte agyon, ellopta, de külföldi hír egy darab sem. Ha minden nap ezt nézném, akkor befordulnék, nagyon durva.)

Vasárnap nehezemre esett eljönni az erdőből, pedig felléptünk a csoporttal a Szimpla kertben, elég erős volt a kontraszt. De jól sikerült, szépek vagyunk még mindig.

Most pénteken pedig csapatépíteni voltunk, a csillebérci kalandparkot csak ajánlani tudom, nagyon jó móka fák között kibiztosítva mászni. A programban volt csapatokra szabott mászás is, mikor egymáson/egymást egyensúlyozva kell átjutni az akadályokon. Az egyénit is nagyon élveztem, végigzúztam az első pályákon, alig várom, hogy visszamehessek, tényleg nagyon szórakoztató. Ezután sétáltunk a János-hegyen, ittunk és táncoltunk (bár a jelenlegi 5 fiú 15 lány aránnyal nem egyszerű), és iszonyúan nyomasztó, mikor megfelelő mennyiségű alkohol után egy ponton kb mindenkiről kiderül, hogy boldogtalan.

A két program között eltelt egy hét. Medúzákkal pirítósoztunk, 9%-os sört ittam, amitől annyira berúgtam, hogy haza kellett mennem. Végre sikerült megcsináltatnom az asztali gépemet (új alaplap, proci, memória, táp), és telepítettem Win 7-et, most ismerkedek vele. A cégnél kiderült, hogy tényleg elveszik a létező excel-licenszeket, és át kell állnunk a saját fejlesztésű foshalomra, az meg kb senkit sem érdekel, hogy a sok éve fejlesztett makrókat (amiket mindenki már csak örökölt) azt hogyan fogjuk újraírni. Meg persze továbbra is itt a macska, aki éppen most nagyon aranyos:

A felfázásom talán elmúlt, még két-három naponta meglepetésszerűen enyhén visszatér, de használ a kúra úgy tűnik, köszönöm a javaslatokat. Monural por (antibiotikum), tőzegáfonya-kivonat, Rowatinex kapszula, Echinaecea (bíbor kasvirág) gyógytea és kamillatea.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr795160328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása