Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2011.05.15. 09:42 AnnGel


Még mielőtt úgy tűnne, hogy az utóbbi egy hetem sorban nem álló emberek, késében levő vonatok, és magas derekú farmerok töltik ki, gyorsan megjegyezném, hogy egy hete volt a Blossom Tribal Night, ahol csoportosan két koreográfiával is felléptünk. Érdekes, hogy mikor lejöttünk a színpadról, akkor mindannyian úgy éreztük, hogy szétestünk. Az egyiket nem gyakoroltuk eleget, a másiknál meg furcsa volt a zene, eltűntek a mély hangok, ami annyira megzavart minket, hogy nagyon. Aztán a videókat napok múlva visszanézve ez tökre nem tűnt fel, hanem jól néz ki, szóval örülök. Tervbe volt véve, hogy elmegyünk utána inni egyet, de helyette csak ettünk, majd bevallottuk egymásnak, hogy álmosak vagyunk, így inkább menjünk haza (így tékozlom el a fiatalságomat).

Másnap pedig mentünk alien filmeket nézni, visszajöttek azok az emlékek, amikor még kicsi voltam, és ment a tévében, és próbáltam titokban megnézni, még mielőtt a szüleim észreveszik.

Ezen kívül elvileg betanultam az új melóra, csütörtökön a törzshelyünkön söröztünk (én pedig nem tudtam ellenállni a szemben levő thai kajáldának, és toltam egy laza csirkés pad thai-t este kilenckor), most pedig otthon vagyok, család, séta a városban, legyek és hangyák a szobában, ilyenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr965160277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása