Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2011.01.08. 18:51 AnnGel

Tron: Örökség


tronBár nagyon sok rosszat hallottam róla, péntek este végül megnéztük a Tront. Szinkronosan, amit nem szoktunk, mert általában mindig ellátogatunk a MOM-ba a feliratos verzióért, de most ott is csak magyar hanggal lehetett megnézni. Én tökre elfogadom, hogy nincsen rá akkora kereslet eredeti nyelven, de tényleg? Budapesten egyetlen helyen sincsen feliratosan? Ez különösen vicces úgy, hogy a mozioldalaknak van angol verziója, meg angol összefoglalója a filmről, amit aztán nem lehet eredeti nyelven megtekinteni. Ehh.

Hogy a pozitívumokkal kezdjem: a látvány fantasztikus, a 3D nem adott hozzá annyira sokat, vagy aztán lehet, hogy de, nincsen összehasonlítási alapom. A hangulata is nagyon tetszett, a fények, a színek, és a zene sokat adott hozzá. A Daft Punk összehozott egy olyan hangzást, ami egyszerre retro és mégis modern, illett a filmhez.

Viszont a sztori rettenetes logikátlan, tele van lyukakkal, motiválatlan szereplőkkel, mindegy, hagyjuk is, szörnyű. A pasim nagyon találóan azt mondta, hogy felesleges volt plottal meg dialógusokkal küzdeni, sokkal szívesebben látott volna egy nagyon hosszú Daft Punk klippet motorozással. És mégis, a zene és a látvány miatt képes lennék újra megnézni moziban. Csak. Szinkron. Ne. Lenne. Iszonyatos az intonáció, a hangsúlyozás, még a fordítás fájt a legkevésbé, pedig az is kínos. Szóval most csak marad a soundtrack.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr375160218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása