Végy egy adag fagyasztva kapható levelestésztát, kezdd el kinyújtani jöjjél rá, hogy először ehhez fel kell engedni, próbáld újra. Egy tojás sárgájával kend be a tetejét, sózzad, majd szórd meg sajttal. Én fagyasztott reszelt sajtot használtam, haladók maguk reszelhetik, a színe miatt érdemes egy kevés pirospaprikával elkeverni.
Mivel eddig elfelejtetted előmelegíteni a sütőt, kapcsold be most, aztán vissza a tésztához, pogácsaszaggatóval csinálj amorf darabokat belőle, nem a szépség a cél, hanem a hatékonyság, tésztát nem pazarlunk, punktum. Félúton vedd észre, hogy nem elég nagy a tepsi, keress helyette egy másikat.
Miután végeztél, és a konyha tele van sajttal és liszttel, rakjad be a sütőbe a tepsit. Nézd. Mikor jónak tűnik, vedd ki. Egyél belőle. Konstatáld, hogy nyers belül. Tedd vissza. Vedd ki öt perc múlva. Még mindig nyers. Süssed még öt percig, nézd, ahogy a sajt feketedik, majd vedd ki az egészet, kóstoltasd tetszőleges családtaggal, nézzétek egymást eltorzult arcát, "Szerinted is lisztízű? Aham...".
Nézd elkámpicsorodva az elrontott pogácsát, majd menj, és pakold inkább össze a szobád.
Ezt mondtátok