Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.08.10. 21:13 AnnGel

Szombatról

Már két napja próbálok írni arról, hogy strandoltam a Bloggerekkel meg Mucival (előtte leszögezte Apasim, hogy nem tartjuk meg, és nem csinálunk mi is egyet), aki beleevett a körözöttes zsemlémbe, de neki szabad, mert egy tünemény, és hogy hallottam alie-t élőben like-olni, és hogy nem mertem lefröcskölni mra-t, mert mégiscsak a freeblog istene, és bár állítása szerint olyat sosem tenne, hogy törölné bosszúból a blogomat, de néhány kötőszót beletenne, az tuti.

És hogy ettünk Calippo-t általános iskolásként vihogva, aztán majdnem megfulladtam, mert spontán beúsztunk a nádasig, és közben a többiek olyasmiről beszéltek, amin nevetnem kellett, és úgy nehezen úszok (meg amúgy is), ezért inkább lemaradva lebegtem, és reménykedtem, élve kijutok. És készült rólam kép, én feketében, mögöttem a nap, kezemben a vattacukor, amit aztán leöntöttünk kólával, meg ettünk hekket is, és én meg közben boldog voltam, nagyon. És mindenki nagyon jó fej, pedig be voltam paráztatva, bizony ( [...] megint szóba került, hogy hozza el közénk az új barátnőjét, és ezúttal nem is tanúsított olyan szélsőségesen elutasító magatartást, mint a múltkor, amikor ugyanezen felvetés után végignézett isoldén, suematrán, alien és rajtam, és közölte velünk, hogy ő így nagyon szeret bennünket, de ha nem ismerne minket, akkor borzasztóan rettegne tőlünk. Ezúttal kompromisszumkészebb volt, azt mondta, hogy oké, de akkor előbb felkészítő helyzetgyakorlatokat tart majd, leülteti a barátnőjét egy spotlámpával szemben, dobálni kezdi valamivel, és közben olyanokat mond neki, hogy milyen szuperképességet szeretnél, meg szopóálarc. by lucia).

Szóval ezt írom már két napja, csak elhagyott az ihlet, most sincsen meg, de most már nem érdekel, meg akarom örökíteni, mert jó volt, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr805159985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása