Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.03.13. 08:52 AnnGel

Eöh

Címkék: alom

Mostanában olyan baromságokkal álmodom, hogy az fantasztikus. Kedvencem az volt, mikor a mobilom fogakkal teli szájat növesztett, és meg akarta harapni a fülem. Ezen most röhögtök, de ott és akkor atom horror volt.

Most pl azt álmodtam, hogy szomjas vagyok, egymás után döntöm magamba a korsó vizeket, és mégsem múlik. Aztán felébredtem arra, hogy tényleg szomjas vagyok, talán mert egy jó sör helyett sok jó sört sikerült elfogyasztani, éhgyomorra, naná.

Ismét visszatért az a képességem, hogy óracsörgés előtt 5 perccel felébredek. Öröm.

Más.

A blog elvesztette azt a funkcióját, amiért alapban elkezdtem. Szörnyű memóriám van, feledékeny vagyok, és mivel apai ágon eddig minden nő megtyüttyült öreg korára, félő, hogy én is. Ezért csinálok állandóan képeket: hogy emlékezzek. És tök jó már most visszaolvasni, mikor hol voltam, milyen filmeket láttam, Napünnep, Gyulaffy-napok, hétvégi kirándulások Londonban... de a téli napfordulóról már nem írtam, és tegnap percekig gondolkodtam, hogy mit csináltunk, voltunk-e egyáltalán valahol stb stb. Súlyos. Szóval most nem tudom, mi legyen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr555159790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása