Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.01.02. 21:39 AnnGel

Hét érdekes (?) dolog rólam

Címkék: whocares

Fúha. Lássuk csak.

1. Sokan kérdezik, vezetéknevem származásra utal-e, de nem. Apai nagyapám Szukob vezetéknévvel született, de valamiért fogták magukat a testvéreivel, és megváltoztatták arra, ami most van. Sajnos már nem fogjuk megtudni, miért.

2. Félek a sötétben. Ha rámjön a para, akkor szabályosan bepánikolok, szörnyeket képzelek az ágy alá, szellemeket a hátam mögé, űrlényeket az ablakhoz, és mire kapálózva megtalálom a villanykapcsolót, a szívbaj kerülget.

3. Vonzódom a minimum százkilós, szakállas, hosszú hajú, lelkileg sérült, önbizalomhiányos férfiakhoz. Nem egyszer volt részem az alábbi párbeszédben: "Együtt vagy még a barátoddal?" "Melyikkel?" "A szakállassal." "Ööööö, barna?" "Nem, a szőke" "Öh, és hol láttál minket?"
De már igyekszem leszokni :D

4. Szeretek rajongani: 10-11 éves korom körül hatalmas Sailor Moon fan voltam, 13 évesen a Linkin Parkba, azután meg a Harry Potter könyvekbe voltam beleesve. Ciki?

5. Folyamatosan rohanok, és késésben vagyok (emiatt stresszelek is), sőt legtöbb helyről el is kések. Nem sokat, mindig csak öt perceket, de ez pl. buszoknál, vonatoknál elég kellemetlen.

6. Rengeteg dologba kezdtem bele, de végül semmit sem tudok igazán, mindenből csak egy keveset. Néptánc, jazzbalett, gitározás, éneklés, rajzolás, írás, röplabda, jelenleg fut a hagyományőrzés (szablyavívás) és orosztanulás.

7. Ami kicsit is megható, nálam könnyeket fakaszt. Alapban is sokat sírós típus vagyok, de elég egy picit is szomorú film és már bőgök.

+ 1: előszeretettel csinálok tanulás helyett mást. Most is :D

A felkérést Eskintől kaptam, adom tovább Nialannak, Athinának, Adeptusnak, meg Garounak is, de őt már Eskin is felkérte. Hm, a szabály szerint hétnek kéne továbbadni, de annyit nem tudok, szóval így.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr34854137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása