Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.08.18. 19:19 AnnGel

Zakó

Címkék: video link london

Ez egy ilyen összeszedetlen post lesz, előre is bocsánat.

Jól kezdődött a napom, nem is én lennék, ha nem bénáznék el megint valamit, hehe.
Szintet váltottam, így mától új csoportban, és hogy ne legyen olyan egyszerű, más épületben kezdtem. Pénteken recepción kérdem, merre, hát térképük az nincsen, de meg fogom találni, csak itt balra, ott jobbra, és a templom mellett. Oké, reggel megyek, nem találom, megszólítok valakit, aki elirányít egy épületbe, amiben aztán kiderül, hogy ez qrvára egy másik nyelvsuli, és nem, nem tudják, hova menjek. Már ekkor 5 perce kések az óráról, szemem enyhén tikkel, mikoris megpillantok egy másik, enyémhez hasonló papírt szorongató srácot. Letámadom, kiderül, hogy ő is ugyanazt keresi, mint én, de nem tudja merre. Legalább nem egyedül vagyok elveszve.
Bekktudö suli főépület, recepció, hát eltévedtünk, segítsenek már. Tanár jön, elvezet minket ajtóig, és komolyan mondom, egy darab tábla sem jelzi, hogy be kell menni a templom UDVARÁBA, megkerülni az épületet, ott van egy másik épület, amiben van egy terem, és na ODA találjál el. És sehova nincsen kiírva, hogy ez még mindig a Vimbeldonszkúlofínglis. Óhát BZMG, OMG.

És ma megint megállapították, hogy gót vagyok (amúgy nem). Mindig akkor persze, mikor viszonylag színes ruhák vannak rajtam. Deeztígyhogy?

Aztán megkaptam, hogy amerikai akcentussal beszélek, pedig én nem akarok, de tényleg nem, én a britet szeressem... és figyelek, hogy a can't-ot kántnak (nem pedig kentnek), a fast-ot fásztnak ejtsem (feszt helyett), meg minden ilyesmi, de úgy tűnik, az amcsi filmek, sorozatok, zenék megtették a magukét. Gyász.

Viszont a "ruhadarabok, amiket vonzónak találok férfiakon" csoport ma bővült a zakóval. Vagy csak azon a bizonyos Egyeden (figyeled? most nagy betűvel írtam!) tetszik ennyire? Franc se tudja.

Ezt a videót meg most kaptam, szép.

Red's Dream

Végül: ameddig a világ legkövérebb embere is párt talál magának, addig én is megnyugszom, hogy engem sem a macskáim fognak megzabálni öregkoromban. Juppíjé.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr94621830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laja 2008.08.19. 17:36:55

Aha, ez tényleg egy ilyen nap. Ma már a munkahelyeimen, semmit nem találtam meg, amihez meg hozzányultam, az meg letört. Félek elmenni WC-re. :D Látom, akkor nem csak nekem vannak ilyen napjaim, megnyugtató valamennyire. De már hamarosan itthon vagy. És ölelheted, az EGYEDi Garou-dat. (jól írtam remélem most mind a kettőt :P)
Nekem azért el ne vessz kint Londonban, me nincs kedvem a drága pároddal végigdulni a szöröstalpu britonok földjét, hogy megtaláljunk.
Már csak pár nap és újra MAGYAR földön leszel.

Laja 2008.08.19. 17:39:54

Amúgy elfelejtettem kérdezni, ez valami RPG játék, hogy már szintváltás is van? :D:D Ha igen, akkor gyakd le a gonoszokat. Vrááá. De figyelj a fingóbékára és a sárgarépából készült pentagramra. :DD

AnnGel 2008.08.19. 18:25:01

Laja, naná, ha legyaksz néhány ellenszenves csoporttársat, akkor kapsz XP-t, és szintet lépsz, lol :D :D

A fingóbékánál meg konkrétan félrenyeltem, szóval az utóbbi fél percem krákogással telt... nameg a sárgarépapentagram, az alap, csak még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy ez bébirépákból kirakott jelet jelent, vagy pedig lereszeltből. Mert nem mindegy ám, bizony.

Jajjderégen játszottunk már... azt sem tudom, hol tart a sztori. Játszani akarooook :hiszti:

Ja, a jövő hét szombati hegyibulin ott lesztek, ugye? UGYE? :fenyegető nézés bekapcsol:

Garou 2008.08.19. 19:52:18

NEM TUDOK OLVASNI!!! :) Úgy olvastam ott leszek, ugye? Kész...most ezt fogom hallgatni egy hétig...

Garou 2008.08.19. 19:55:56

Illetve nem is! Mert aki cseszeget az NEM jön! Visszaélek a házigazda hatalmával. MUAHAHAHAHAAAAAAA!!! :)
süti beállítások módosítása