Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.07.30. 19:03 AnnGel

Agyrém

Címkék: london

Mármint a mai nap. Egészen addig jó volt, míg vége nem lett a sulinak.

2 napja írtam, hogy eláztattam pár könyvet, ésatöbbi, merthogy a víz beleborult. Kiderült, hogy nem, csak leraktam a mobillégkondi mellé a teremben, és úgy tűnik, az eláztatja a padlót, így a táskámat is. Hogy honnan tudom? Onnan, hogy ma megint. Aztán.

Londoni közlekedés. Nem jártam még a belvárosban, ott biztos jobb, de itt...

Busszal járok a család és a suli között, hivatalosan 8perccenként jár. Tegnap 20 percet vártam rá hazafele jövet, de sebaj, mert előfordulhat, nem siettem. Ma de.

Busz érkezik, felszállok, "csipp" -90p a kártyáról, leülök, hang bemondja: a végállomás megváltozott. Pár megállóval arrébb leszállítanak minket, vészvillogó bekapcs, busz elhúz.

Laza 20 perc után (nem voltam idegessssss) végre jön egy másik (8percenként jár, emlékezzünk), fel, "csipp" -90p, tömeg, állok, és bámulok. Percek múlva esett csak le, hogy nem hallom megállókat. Persze, hogy nem, mivel a cucc bekrepált, se hang, se pedig semmi írás a jelzőn, arról, hogy éppen merre vagyunk. Kinézek, elcsípem, hogy éppen melyik megállóban vagyunk. Megállapítani nem tudtam, hogy egy hol van, mivel a busz megállóit feltüntető tájékoztatón csak a fontosabbakat írák ki (azt, ahol nekem le kell szállnom, azt nem). De a remény még él (igen, itt kellett volna a buszsofőrt megkérdeznem, de túl biztos voltam magamban), ismerősnek tűnik a környék, és a megálló neve is. Jaigen, a környék kb negyed órán át tökugyanúgy néz ki: zöld, fák, és házak. Aztán egyszercsak beértünk egy forgalmas részhez, és ott koppantam: rossz helyen vagyok.

Buszsofőrt kérdezem, túlmentünk-e már Traps Lane-en, hát igen, de már mióta. Fakk. Miért nem figyeltem a hangra? Talán mert niincs... Ja, sokszor tönkremegy, legközelebb mindig kérdezzem a sofőrt. (amúgy nagyon kedves volt, és segítőkész). Buszról le, másik oldalon fel, "csipp" -90p, a jármű csigalassúsággal, de végül kikeveredett a csúcsforgalomból, és hazajutottam. 1 óra alatt a 30 perc helyett. Azt említettem már, hogy siettem? Én? Hogy ideges? Neeeeem... csak szeretnék most az egész világnak küldeni egy hatalmas lóf*szt, egyenesen az ánuszába.

Amúgy akartam még írni egy csomó dologról, de most nem. És ma este gojing áutolok, szóval akinek ígértem, hogy este majd írok, attól szorri, nem biztos, hogy fogok tudni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr2593183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adeptus · http://voxadepti.sfblogs.net 2008.07.30. 20:16:02

A házigazdád tudott valamit, amikor a nem megfelelő buszokról beszélt. :)

Lehet, hogy Londonban is úgy döntöttek, hogy mindenki legyen szíves venni magának egy autót.

Viszont ha mobillégkondi van, akkor talán a hőgutát megúszod.

Kellemes góingáutot!
süti beállítások módosítása