Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.07.02. 14:25 AnnGel

Link még

Címkék: link sztorik hehe csalad eletkepek

Totálisan elfogulatlan reklám: elkezdett blogolni egyetlen induri-pinduri (csak 180 centis, százkilós), aprócska szívemnek nagy és szőrös csücske. Ő e. Óvassátok ti is, mert tökre hüje (igen, pontos j-vel). Linket is rakok ki neki.

Amcsi rokonok leléptek, vissza a párás, és gatyarohasztó Floridába. Hülyék, akik ott élnek: a ruha nem szárad meg magától (tőlem?), amit nedvesen hagysz, fél nap alatt bepenészedik, nincsen se telük, se szép őszük, tavaszuk meg pláne nem, helyette meleg van állandóan, naponta esik az eső, és párás.

Miután ők reggel jól el, Anyuval bevásárlókörútra mentünk. Rendbeszedjük a pesti szobát, ahol lakom, mert jön le a tapéta, meg ilyes. Kifosztottuk a festékboltot, voltunk polcot is venni, hosszas válogatás után kitaláltam, a polcnak milyen tartót akarok, szííjel fogjuk fúrni a falat a p*csába, a tulaj hogy fog neki örülni, hehe. De nem szólhat egy szót sem, mert kitapétázunk ingyen és bérmentve. Vettünk új porszívót is, mert múltkor 10ezer pénzért tanulságot vettünk (kapásból kettőt, mindkettő tönkrement), hogy fulladna meg az LG (ellenreklám helye).

Fáj a fejem, lehet, hogy kicsit megkukútam a napon, jájj.

Anyu mesélt a 15-20 évvel ezelőtti dolgokról, hogy mekkora különbség volt USA meg kis hazánk között, pl mikor nagybátyámék kivittek innen magukhoz bébiszitternek lányt, akkor az a lány 100 dollárt (átszámítva 20ezer Ftot) kapott havonta, akkor, mikor a nagynéném ennyit keresett egy nap (!) alatt kinn, itt meg 4-5ezret kerestek az emberek havonta. Duuurva. Meg annyiba kerültek az élelmiszerek, mintha itthon jelenleg 3ezerből bevásárolnál 3 embernek 1 hétre. Itthonról nézve a kinti rokonaink kőgazdagok voltak, és most fura látni, hogy eltelt idő hogy megváltoztatott mindent.
Tegnap hallottam: az amcsi állam 300 dollárt osztott ki mindenkinek, hogy költse el, és ezzel tartsa életben a gazdaságot. Ennyire szarul mennének ott a dolgok?

Nemsokára megkapom az infókat, hogyan utazok, meg merre, milyen családhoz kerülök Londonban, ésatöbbi. Remélem jobb lesz, mint a tavalyi Berlin. Mert ott... ááá, hosszú, ha valakit érdekel, szóljon, és akkor leírom, potyára nem gépelek :)

Ma este pedig megyek, megfürdetem kis szargombócunkat (2 hónapos unokaöcsémet). Bátyámék elhívtak, hogy ilyet még úgy sem csináltam, és csináljam. Tündéri gyerek, már etettem is, meg már lehet vele játszani, mondja, hogy "gegeee", mosolyog, ha mosolyogsz, meg minden. :nyál, csöpögés, anyai ösztönök ON:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr25549658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vid 2008.07.03. 09:01:44

Te figy, hogy van ez a linklista? Egyszer látom magam, most már nem. Wendigo meg végképp nem jelenik meg. Jé.
süti beállítások módosítása