Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.01.13. 22:58 AnnGel

Múlt hétvégén ki sem tettem a lakásból a lábamat, nem mentem sehova három napig. Aztán láttam a képeket, befagyott Balatont, zajló Dunát - talán éppen lemaradok valamiről? Lehet, hogy pont ki kéne menni, kirándulni, élvezni? Évek múlva majd mikor erről beszélünk, hogy volt egy hideg telünk, nekem meg csak annyi lesz meg, hogy igen, otthon voltam, mások meg képeket gyártottak?

Aztán mikor kitoltam a gyereket az erkélyre, rájöttem, hogy iszonyú hideg van, te jó ég, nem megyünk sehova, slussz passz!

Persze azóta voltam kinn, a héten négyszer mentem mozogni, iszonyúan ki is döglöttem mára. A péntek a pihenőnapom. Férjem itthonról dolgozik, nem megyek semmilyen edzésre, gyerek ebédjét meg már tegnap megfőztem, szóval nem kell csinálnom semmit. Magamra vállaltam, hogy ebédet vadászok magunknak, gyalogoltam a szakadó hóban, és azt kell mondjam, hogy innen bentről nézni sokkal jobb, mint kimenni.

És még most, késő este is szakad a hó, nem tudom, mikor hullott ennyire itt Budapesten. Belepi a parkoló autókat, a fákat, szállnak a pelyhek az utcalámpák fényében. Úgy kimennék, de tudom, hogy bentről szebb, meg hát különben is. Ki? Ilyen időben??

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9512124149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása