Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.09.06. 11:40 AnnGel

Mindenféle programok, de főleg gyerek

Kihasználtuk a jó időt, és elmentünk strandolni kétszer is. A kicsike nagyjából végigaludta az egészet mindkétszer, de a maradék időben aranyosan cukiskodott a pléden. Anyám lelkemre kötötte, hogy nehogy megégjen a bőre, mert hogy én az első strandolásom után úgy néztem ki, mint egy kismalac. Ezen felbuzdulva naptej, kiskalap, testet takaró vékony ruha, közben mások babái egy szál pelenkában, sapka nélkül, kopasz fejjel heverésztek a napon. Judging anyuka mód ON. Volt más szabadtéri program is, buborékfújó nap, meg társasozás a Margitszigeten. Nagyon praktikus ez az életkor, mert nem mászik még sehova, ezért simán lehetett játszani, amíg ő a füvet tépkedte.

Megkaptuk a kölcsönhordozót, egyelőre úgy tűnik, hogy szereti a kislány, nekem nem teljesen világos, hogy hogyan van ez jól rajtam. Leginkább a vállamat terheli, de inkább a csípőt kéne, de ha lejjebb eresztem, akkor bár nekem kényelmes, de a gyereknek szerintem nem, mert a melleim miatt nem fér el a feje. Leginkább az lesz, hogy elmegyek a liliputi boltba, aztán kérek tanácsot.

Na de felavattuk a hordozót a pénteki makramé workshopon. Anyám meg is jegyezte, milyen bevállalós vagyok, hogy ilyen programra elmegyek vele, de igazából nem volt annyira messze, bármikor abbahagyhattam és hazajöhettem volna, ha rátör a gyerekre az angst. De nem tört rá, összesen három és fél órát töltött a hordozóban, ebből egyszer kivettem etetni, aludt egy rövidet, de főleg csendesen nézett, mert milyen érdekes dolgok történnek, én meg befejeztem egy nyakláncot. Leginkább a workshopot vezető piercinges lány tetszett neki, hangosan kacagott rá, nem lehetett tőle haladni, annyira megbénultunk a cukiságtól.

Felfedeztem, hogy van a közelben baba-mama jóga, maminbaba, meg pár hét múlvától ringató, de őszintén szólva olyan sűrűek az esték, hogy jól is esik kicsit itthon punnyadni. Mindenesetre választék az van, 9. kerület FTW, kíváncsi vagyok, hogyan jutok el ezekre, mert a kislány napirendje egyelőre olyan, mint az ökörhugyozás.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr711680879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása