Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2023.04.21. 10:08 AnnGel

Most már soha nem fogok aludni

Barátnőmmel kitaláltuk, hogy igazából reggel is el lehet járni falat mászni, rugalmas munkaidőnkbe belefér, hogy később kezdünk. Nagyon örülök, mert így akkor tényleg belefér az életembe heti 2-3 valamilyen testmozgás, a reggeli mászás meg tök jó, elviszem a gyereket iskolába, műszunk, de a délelőtti meetingre már be tudok tárcsázni. Szóval ideális. Illetve most látom, hogy mivel gyalog jövök haza a gyerek iskolájából, meg hogy messze van a belvárosba járó busznak a megállója (1.3 km), ezért majdnem minden nap megvan 8000-10000 lépés. Jobban is érzem magam a testemben.

Na de az alvás. Nagyon gyorsan elalszom lefekvés után, de nem alszom aztán jól. Nem minden nap, de heti 2-3x mostanában.

Keddről szerdára azért nem aludtam, mert izomlázam alakult éppen a mászástól. Vagy mert melegem volt? Nem tudom. Férjem is horkolt. Sokat forgolódtam. Na majd kialszom magam másnap.

Szerdáról csütörtökre jól aludtam, kivéve azt a kb két órát, amit ébren töltöttem éjjel 1 és 3 között. Nice.

Na de csütörtökön elmentem karikára meg táncra, azután biztos jól fogok aludni! Aha, jól is aludtam 4:40-ig, amikor a lányom átjött, hogy rosszat álmodott. Befeküdt mellém, nekem nem volt erőm átmenni az ő ágyába, oké, aludjunk együtt. 6-kor átjött a fiam, hogy mellémfekhet-e. Én átmentem lányom ágyába, és aludtam 7-ig.

Annyira tarthatatlan már a helyzet, hogy elkezdtem tudatosan úgy szervezni a meetingjeimet, hogy ne tegyek semmit fél 12 és 2 közé, hogy ha annyira fáradt vagyok, le tudjak dőlni aludni. 

Időnként próbálok valerianát szedni, hol hat, hol nem, de mivel nem mindennapos a probléma, ezért nem tudom megállapítani, segít-e.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr818107310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása